mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion for kids

Henri-Constant was deze ochtend al zeer vroeg uit de veren! 05 am is mij net ietsje te vroeg om helemaal happy rond te lopen  ;-)  Ik sta vol met afspraken voor Make-overs en zwangerschapstylings, dat wil zeggen dat ik er toch een beetje mijn hoofd bij moet houden en dat is vandaag niet echt het geval.  Mijn kleine man voelt zich vandaag als een visje in het water. Henri -Constant was this morning very early out of bed ! 05 am is me just a little bit too early to walk around like a happy mum ;-) I 'm full of appointments for Makeovers and maternity stylings. 

igloindi4

Zou het komen door deze schattige body waarin hij slaapt?  Iglo & Indi is een Ijslands kindermerk dat staat voor kwaliteit en schattige dierenprints.  De collectie bestaat uit organisch katoen en voelt super zacht aan, wat toch belangrijk is voor zo'n jong en gevoelig huidje.

Iglo & Indi is an Icelandic children's brand that stands for quality and cute animal prints. Such as this cute body. 

igloindi2

De vrolijke prints zorgen ervoor dat er wat kleur en afwisseling is in Henri-Constant zijn kleerkastje. De collectie is voor stoere kids van 0 tot 13 jaar. Neem zeker eens een kijkje op www.igloindi.com

The collection consists of organic cotton and feels super soft , which is certainly important for a young and sensitive skin.  The collection is for cool kids from 0 to 13 years .

igloindi1

Body Iglo & Indi: 33,-    Sierkussens SNURK: 29,95,-

Love Mum Griet

 

 

Fashion News! GAP bij Zalando

Fashion News: VANS vs DISNEY

0