mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion News! GAP bij Zalando

Eindelijk!!! Sinds gisteren is GAP verkrijgbaar bij ZALANDO.  GAP moet ik dus niet meer telkens meebrengen van uit de US of London.  Ik kan deze nu gewoon bestellen via ZALANDO!  Gratis verzending en retour!  Hoe handig is dat ;-) De GAP KIDS & Baby collectie is zo schattig.  Ik ben al jaren fan!  Voor mijn oudste zoon van 13 toen hij baby was kocht ik al GAP en nu voor mijn kleinste aapje ook nog steeds.  Ze hebben steeds leuke prints en kleuren.  Van klassiek tot stoer!  Ik koop meestal voor mijn kids bij GAP de pyjama's en T-shirts.  Gap staat bekend om zijn pure, alledaagse en moderne Amerikaanse stijl. Zowel mama & papa kunnen nu helemaal los gaan bij GAP @ ZALANDO.  Jeuuuhhhh!  Hier alvast mijn fave's voor kids. 20150519-5

Love Mum Griet

Interior for kids! ARTHUR AND FRIENDS from Belgium

Fashion for kids

0