mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior for kids! ARTHUR AND FRIENDS from Belgium

 Ik heb weer een leuk Belgisch interieur merk ontdekt.  ARTHUR AND FRIENDS!

Deze leuke kindermeubels worden in België ontworpen en gemaakt. Pure klasse en fun!  Kinderen van 3 maanden oud tot 10 jaar kunnen hier mee spelen  of gebruiken als decoratie meubel.  De bedoeling van ARTHUR AND FRIENDS is dat het meegroeit met je kind en oneindig kan blijven ontdekken.   Arthur and Friends is ontstaan door de ontwikkeling van één speelmeubel waarna meerdere producten gecreëerd werden en waardoor Arthur stap per stap veel vriendjes kreeg. Arthur heeft een mooie reeks van speelmeubelen welke stuk voor stuk handgemaakt zijn in België met duurzame vooraf geselecteerde materialen. Bijvoorbeeld de basisstoel Carlito is een leuke kinderbank die doorgroeit tot nachtkast en bijzettafel. Willem, Carlito's tafel is mooi alleen maar ook samen met Carlito als eet- en schrijfset. Schommelboot Anna wordt instant omgetoverd tot winkel, podium en zelfs speelkeukentje. Super leuk allemaal!

455-4604-416362

Arthur and Friends werd verkozen door Flavourites NL als über coole webshop met toffe producten die toch net weer eens iets anders te bieden heeft & pronkt in de nieuwe Vogue UK Juni editie ( Ja- ja Vers van de Pers ssst ) !

21398-4604-d9d906

Vogue verkiest de Bank Willem Mint/Geel , enkele Bloggers zijn helemaal dol op ons multifunctioneel speelmeubel Anna. Wat is jouw favoriet ? Mijn voorkeur gaat toch wel uit naar de Anna voor mijn klein spookje! Hij schommelt en klimt graag op een podium!  Van wie zou hij dit hebben ;-)  De Anna is dus ideaal voor hem.

455-4671-8f2743

Bekijk hier wat bekend Vlaanderen er van vindt.

https://www.youtube.com/watch?v=EjKRSTLoAN0

Love Mum Griet

#GIVEAWAY Limited edition Baby Björn draagzak

Fashion News! GAP bij Zalando

0