mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#GIVEAWAY Limited edition Baby Björn draagzak

Laatste dagen om deze leuke draagtas te winnen van Baby Björn! Dit is letterlijk de summer must have voor mums to be en mama's met kleintjes.

BABYBJORN_ICE_ pistache (2).jpg

Wil je deze winnen?  Lees dan snel verder!

Deze gelimiteerde ICE Baby Björn collectie is verkrijgbaar in prachtige pastel ice cream kleuren. Ik mag hier de pistache kleur weggeven die zowel bij de jongens als de meisjes past.

BABYBJORN_ICE_  (1)

Voor deze collectie liet het BabyBjörn designteam zich inspireren door speelse zomerdagen en verfrissende ijsjes. De meest geliefde producten, het BabyBjörn Wipstoeltje Balance en de BabyBjörn Buik- en rugdrager One zijn deze zomer beschikbaar in vier speelse, zomerse kleuren: aardbei, cassis, munt en pistache. Perfect voor grote en kleine snoepers!

BABYBJORN_ICE_ pistache (3).jpg

De gelimiteerde collectie is in ons land enkel beschikbaar tijdens de zomermaanden in geselecteerde Dreambaby-winkels. De Ice Cream Collection is beschikbaar in volgende Dreambaby-winkels: Brugge, Brussel, Denderleeuw, Doornik, Gent, Halle, Kuurne, Lochristi, Lier, Mechelen, Merksem, Tienen, Turnhout, Waterloo, Zemst en Wilrijk. Dus ik zou zeggen ren voor je uniek exemplaar en match deze bij je zomerlook! Of doen mee aan deze #GIVEAWAY en sleep deze prachtige prijs in de wacht!

Fotograf Frida Ström

Baby Björn draagzak: 149,95,-

Hoe meedoen?

* Vertel mij hieronder wat deze leuke unieke draagtas zou beleven met je kleintje als je hem zou winnen? BV. veel reizen ... 

* Like Mum Of The World en BabyBjörn page op FB en Instagram. 

* Share deze actie op je page van FB of Instagram en vergeet de #Mumoftheworld niet. Sluit wedstrijd  30/5/2015.   Winnaar zal op 31/5/2015 bekend worden gemaakt.

Succes!!!

Fashion for kids: NUNUNU

Interior for kids! ARTHUR AND FRIENDS from Belgium

0