mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Leuke kids apps

Technologie is soms jammer maar helaas niet meer weg te denken uit ons leven.  Ik heb lang gewacht met tv en ipad voor mijn jongste zoon.  Maar in mijn directe omgeving en door mijn oudere kinderen was dit geen gemakkelijke opdracht.  Iedereen gebruikt vlotjes de ipad of iphone voor filmpjes en games.  Het duurde natuurlijk niet lang of Henri - Constant begon er ook oog voor te hebben.  Ik laat hem er alleen maar op als we een lange rit voor de boeg hebben of op restaurant zitten en soms thuis maar héél even.  Maar er bestaan ook veel educatieve apps voor peuter en kleuters.  Ik geef jullie graag Henri-Constant zijn Top 3 1. De meeste kinderen houden niet van tandenpoetsen.  Henri - Constant heeft daar nu absoluut geen problemen mee.  Hij staat nog maar op en vraagt meteen om zijn tanden te poetsen.  Maar er bestaan leuke apps om de kids op een educatieve manier bezig te houden.  De app Van QUESTPLAY is een app waar 27 spelletjes inzitten over letters en getallen maar ook games over basisvaardigheden zoals tandenpoetsen.  https://www.youtube.com/watch?v=kJ-hOJEfqV0

2. Zijn beste vriend is aapje van MONKEY PRESCHOOL LUNCHBOX  Zo leren ze oa. vlotjes engels  Het aapje is echt schattig en hij is er gek op.

site.portfolio.mpl_-930x375

 

mpl_ipad5

 

3. Zijn 3de favoriete bezigheid is niet echt een App maar NETFIX  Hij is gek op de korte filmpjes van de Teletubbies, Larven, ... Als het slecht weer is of we zitten op het restaurant dan kijkt hij zonder probleem zijn filmpjes.  Er zijn leuke series zoals de Gelaarsde kat - Nijntje - Madagascar ....  Een zeer uitgebreide keuze voor jong en oud :-) Het leuke aan NETFLIX is dat je meer personen kan aansluiten.  Super handig met mijn  3 kids.  Ze kijken elk hun serie.  Voor mij is dit zelfs de beste uitvinding ooit! Heb ik geen zin om te lezen dan zet ik gewoon mijn favoriete serie op in de lounge van de luchthaven.  Zelfs op hotel in het buitenland kijk ik gewoon verder.

Henri jeans2

Love Mum Griet

 

Lifestyle: Biologische billendoekjes en handspray voor kids

Fashion for kids: NUNUNU

0