mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Biologische billendoekjes en handspray voor kids

Als we de natuur een beetje kunnen helpen en het voor onze kleintjes iets gezonder aan te pakken dan heb ik er wel oren naar.  Ik heb weer iets leuks gevonden en de test gedaan!

De award-winnende billendoekjes en snoetenpoetsers van Jackson Reece zijn het biologische en gezonde alternatief voor de bestaande vochtige doekjes, die door wetenschappelijk onderzoek in een negatief daglicht kwamen te staan. Deze vochtige doekjes zijn vrij van schadelijke bestanddelen en alcohol.

De babydoekjes van het Britse Jackson Reece zijn samengesteld uit natuurlijke verzorgingsproducten en werden uitvoering getest door vroedvrouwen. Overzee staan ze bekend als het ideale product voor baby’s met een allergie of een gevoelige huid. De billendoekjes en snoetenpoetsers zijn daarenboven biologisch afbreekbaar en kunnen in het toilet worden doorgespoeld.  Lekker handig!

spray4

Herken je dit?  Je kleintje steekt alles in zijn mond, pakt alles vast en plakt van onder tot van boven met god weet wat allemaal voor vieze beestjes.  Ik veeg vaak Henri - Constant zijn handjes proper en ja, misschien ben ik daar wat te extreem in maar je weet maar nooit.  Hij heeft als baby vaak het spruw gehad.  Hij is zo gevoelig aan zijn mond.  Dus ik probeer waar ik kan het proper te houden.  Ik heb deze handige spray MUCKY MITTS steeds in mijn tas.  Hij komt altijd en overal van pas.

spray2

spray3

Deze handspray desinfecteerd de handjes op een snelle, gemakkelijke manier. Omdat er niet altijd water in de buurt is om de handjes schoon te maken, is deze spray ideaal!  Gewoon sprayen en inwrijven.

De Desinfecterende handspray is huidvriendelijk en verzorgend door de natuurlijke ingrediënten, aloe vera en ylang ylang. De spray is 100% alcohol vrij en bevat geen parabenen of andere vervelende chemicaliën zoals triclosan. Geschikt voor de gevoelige en allergische huid dus.

spray5

Bestellen kan je oa. hier op deze webshop: https://www.blabloom.com/  Je kan alles ook meteen in het groot bestellen.

Babydoekjes komen op: 4,50,- en de spray in een doos van 12 stuks: 47,90,- ipv 55,90,-

Love Mum Griet

 

Interior: Bedlinnen en lounge wear voor rockers

Lifestyle: Leuke kids apps

0