mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior: Bedlinnen en lounge wear voor rockers

NUNUNU laat de kinderkamer rocken!  En verbaast, met haar baby- en tienercollectie, moeders al enkele seizoenen met een stoere, rock-‘n-roll collectie waarbij zwart, grijs en wit de hoofdrol spelen. De populaire sterren en stippen vind je vanaf nu ook in de slaapkamer. Door de samenwerking met Collégien, het bekende Franse merk met vernieuwende pantoffels, waren de sterren, kruisjes en stippen van NUNUNU in het voorbije jaar voor het eerst aan het kinderbed te vinden.

Roze, maar dan wel stoer NUNUNU gaat dit seizoen een stap verder. Met rock-’n-roll pyjama’s in zwart, wit en kaki, een stoer motief en een perfecte pasvorm bieden ze eindelijk een alternatief voor iedereen die niet van franjes of teddyberen houdt. In de wintercollectie AW15 worden daar ook de kleuren grijs en neon roze aan toegevoegd. De pyjama’s zijn verkrijgbaar met korte en met lange mouwen, steeds met een aansluitende pyjamabroek.

Nieuw: beddengoed zonder franjes De stippen en sterren vind je voortaan ook op rock-‘n-roll beddengoed, met als hoofdtoon zwart, grijs of wit. Dekbedovertrekken en kussenslopen voor juniorbedden liggen vanaf augustus in de winkel. Dekens voor de kinderwagen, de sofa of het bed vind je eveneens in stoer grijs, zwart en wit. Ook hier vind je de bekende sterren, kruisjes en over-sized stippen. Aan de pyjama- en beddengoedcollectie voegt NUNUNU ook nog badhanddoeken toe, met het logo of met de bekende sterren of kruisjes.

Ik ben persoonlijk een grote fan van de sterretjes.  Wat vinden jullie hiervan?

25052015-1

Neem anders zelf eens een kijkje op hun Webshop: www.nununuworld.com

 

Love Mum Griet

 

 

 

Lifestyle: Zwembaden en kinderen

Lifestyle: Biologische billendoekjes en handspray voor kids

0