mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Kids NUNUNU

Er komt weer een nieuwe trend van Hollywood overgewaaid naar Europa.  NUNUNU is een bekend merk voor kinderen in Hollywood.  Internationale sterren zoals J.Lo, Gwen Stefani, Orlando Bloom, Fergie hun kids worden hier regelmatig in gespot!

josh-fergie JLO gwen

Nununu is geen schattig kinder label dat met schattige prints werkt! Neen, het is echt voor de durvers. Het is voor kids met een attitude. NUNUNU is een collectie voor baby's tot 14 jarige. Ze hebben leuke leggings en stoere T-Shirts. Kijk zelf maar. Henri-Constant zet deze Hollywood trend graag verder in België.

nununu4 nununu1

nununu3 nununu5

nununu7 nununu2

nununu8

Fashion News for kids

Lifestyle: Zwangerschapstesten

0