mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion News for kids

Kennen jullie LITTLE INDIANS al?  Ik heb het een jaar geleden ontdekt en was er meteen gek op.  Het is een Nederlands merk voor ukkies van 0 tot 3 jaar!

De collectie van Mum Vanessa de Kock is ontstaan uit pure passie door het kleden van haar eigen kids.  Ze zocht een nieuwe uitdaging in haar leven en na een vakantie in Bali heeft ze haar stoute schoenen aangetrokken.  Zo is little indians ontstaan.

Vanessa7-743x1024

De speelse, bohemian collectie van Little Indians is geïnspireerd op symbolen en tekens die gebruikt werden door Amerikaanse Indianen, wat terug te zien is in allerlei verschillende all-over prints. De collectie bestaat uit comfortabele sweatpants, basic t-shirtjes, schoentjes en een aantal aanvullende accessoires zoals swaddles en sjaals.  Super cute en stoer voor jongens en meisjes.  Zo'n leggings zijn heerlijk voor kleintjes.  Henri-Constant is er gek op.  Hij kan super vrij bewegen,klimmen en rollen. Een kleine preview van de nieuwe AW15 collectie

sweaterbear

feather-salmon-1024x1024

sparklingmoon-1024x1024

De collectie is verkrijgbaar in verschillende winkels in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Zwitserland en de VS.  Neem zeker eens een kijkje op www.little-indians.com Je kan deze prachtige collectie ook volgen op instagram en Facebook.

footprint-jimmy-682x1024

Jimmy-jacket-682x1024

Teddykruipmoonsigns-682x1024

Love Mum Griet

 

 

 

Newsflash: Dag muggen!

Fashion: Kids NUNUNU

0