mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Zwangerschapstesten

Ik herinner het mij nog alsof het gisteren was.  Ik had een klein vermoeden dat ik zwanger was en ging naar de apotheker om een zwangerschapstest te halen.   En ja hoor, het resultaat was duidelijk.  Echt wel handig en snel.  Een 5 decennia geleden was hier nog geen spraken van.  En nu gaat het zelfs tot in detail.  Het is sowieso altijd een spannend moment als je voor een zwangerschapstest gaat.  Zoals met alles staat de technologie niet stil.  Ook niet bij zwangerschapstesten.  Je hebt tegenwoordig verschillende testen maar men kent allemaal wel onze Belgische marktleider predictor.  Deze kunnen je misschien nog van pas komen. Predictor Early: de vroegste

Waar je bij de vorige generatie zwangerschapstesten pas 4 dagen vóór de verwachte menstruatie kon testen op een bevruchting, biedt de vernieuwde Predictor Early de mogelijkheid om reeds 6 dagen vóór de verwachte menstruatie het resultaat weer te geven.

20150507142951586_300_172_1_0

Prijs:  13,99,-

Predictor Early Digital: de nieuwe generatie

Nieuw in het Predictor-gamma is Early Digital, een test die in een digitaal venster een zeer duidelijk yes/no-resultaat weergeeft. Dankzij de geoptimaliseerde hCG-detectietechnologie kan deze test gebruikt worden vanaf 5 dagen vóór de verwachte menstruatie, en is daarmee een uniek product op de markt.

20150507143054318_300_172_1_0

Prijs: 16,99,-

Predictor Express: uitblinker in snelheid

De Predictor Express gebruik je nog steeds vanaf de eerste dag van de verwachte menstruatie, met het verschil dat deze nieuwe generatie 3 keer sneller dan voorheen het resultaat weergeeft. Met slechts 1 minuut wachten hoef je minder lang te nagelbijten dan de 3 minuten uit de vorige generatie producten.

20150507142902313_300_207_1_0

Prijs: 10,99,- Predictor Ovulation: help de natuur een handje

Predictor biedt naast zwangerschapstesten ook een ovulatietest, die je 2 vruchtbaarste dagen met een accuraatheid van meer dan 99% detecteert*. De vernieuwde Predictor Ovulatietest werd hertekend naar een handig stickformaat en is - niet onbelangrijk - 10 euro goedkoper dan de vorige generatie.

*Je vruchtbaarste dagen worden opgespoord aan de hand van het LH-gehalte (luteïniserend hormoon) in de urine. Een handige cyclustabel van Predictor helpt je met het bepalen van de timing van je test.

20150507142839592_300_207_1_0

 

Prijs: 25,95,-

Zoals alles tegenwoordig heeft ook predictor een app.  Deze werd recent geupdate.  Een zwangerschap komt doorgaans samen met een hoop vragen en bezorgdheden. Een steuntje in de rug is altijd leuk meegenomen. De vernieuwde website predictor.eu werd gevuld met advies over zwanger worden en de do’s en don’ts tijdens je zwangerschap.  De App "Mijn Biologische Klok" is een gratis app en laat toe om via een gepersonaliseerde kalender de vruchtbaarste dagen uit je cyclus op te sporen. Je vindt er ook tips om je kinderwens sneller in vervulling te zien gaan.  Best handig en goed om weten ;-)  Wie weet komt het mij ooit nog van pas.  Een test is maar een test en moest deze negatief zijn en toch twijfel zijn ga dan zeker eens langs bij je gynecoloog.  Dan ben je 100% zeker!

Er bestaan natuurlijk verschillende merken van zwangerschapstesten, maar alleen met deze heb ik ervaring.  Predictor is een woord geworden net zoals BIC terwijl het eigenlijk "merken" zijn.

Mvg

 

Griet Vanhees

 

 

 

 

Fashion: Kids NUNUNU

Lifestyle: Zwembaden en kinderen

0