mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Newsflash: Dag muggen!

Ze zijn er weer hoor!! Die irritante kleine beestjes met hun vervelende geluid en nog vervelendere beten!  DE MUGGEN!!!  Maar er is iets nieuws dat zou helpen deze kleine vervelende beesten uit je buurt te houden.  Wat zou je er voor geven op de zomer muggenvrij te beleven samen met je kinderen?Parazeet heeft hippe armbandjes tegen muggen!  De zomer, dat is genieten. Lekker luieren op het terras of in de tuin, fris drankje erbij, een ijsje, een barbecue met vrienden… Daar profiteert niet alleen de mens van, maar ook de mug, die vreselijke zomergast. Naast de talrijke traditionele middeltjes als sprays en crèmes, is er nu echter een functioneel en hip alternatief!

Parazeet Slap-It (voor kinderen) & Parazeet Wristlet (voor volwassenen) zijn de nieuwe wapens in de strijd tegen de mug. De armbandjes zijn beide dermatologisch getest en goedgekeurd. Bovendien zijn ze trendy & super handig.

Parazeet Slap-It is speciaal ontworpen voor kinderen: een kleurrijk polsbandje met 100% natuurlijke actieve stof dat uw kind tot 1 maand lang, afhankelijk van het gebruik, een doeltreffende bescherming biedt tegen muggen en andere bijtende insecten. De Parazeet Slap-It past zich automatisch aan de pols- of enkelomtrek van uw kind aan.

Slap-It_1

Voor de volwassenen is er de Parazeet Wristlet, een trendy zwart polsbandje.

Wristlet_1

De anti-muggenarmbandjes bevatten geen insecticiden, maar een 100% natuurlijk actief “géraniol” waarvan de doeltreffendheid is bewezen. De armbandjes geven een natuurlijke, frisse geur af die de muggen bij jou en je kind(eren) weghouden.

De huid komt niet in aanraking met het actieve bestanddeel. Ook zijn beide armbandjes waterafstotend en kunnen dus gedragen worden tijdens het zwemmen.

Ik zou aanraden om het ’s nachts op het nachtkastje te leggen. Een kind kan het aanhouden tijdens het slapen, maar contact met ogen of het in de mond stoppen wordt best vermeden gezien je nooit een idee hebt of iemand een allergische reactie heeft op bepaalde stoffen. Maar uiteindelijk is dit bij alle bandjes zo die geproduceerd worden door om het even welk bedrijf.

Als je het naast jou legt tijdens het slapen, biedt het voldoende bescherming zodat het kind er geen last van ondervindt. Kinderen vanaf bijv. 8 jaar zijn zich daar al meer bewust van en kunnen het wel aanhouden (in de mond stoppen zal hier niet meer het geval zijn). Idem voor de volwassenen."

De Parazeet armbandjes zijn beschikbaar bij de apotheek. Aanbevolen verkoopprijs Slap-It voor kids: € 12,99 / Wristlet voor volwassenen: € 9,99

Misschien een handige tip tijdens de vakantie?

Love Mum Griet

Weekendje weg: Center parcs Vossemeren

Fashion News for kids

0