mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#Giveaway NEWBORN luiers van Kruidvat

Een nieuwe maand een nieuwe #Giveaway !!!  Op 1 juni is het wereld ouderdag.  En speciaal daarom wil Mum Of The World en Kruidvat Newborn luiers, jonge ouders met hun pasgeboren kleintjes extra verwennen.

Wist je dat:

Recent poste ik reeds een blog over kruidvat newborn luiers, dat deze de zachtste zijn onder de luiers.  Tijdens de Negenmaandenbeurs (februari 2015) is een test uitgevoerd, waarbij de vernieuwde Kruidvat NewBorn luier vergeleken werd met de luier van een groot bekend merk. Bezoekers mochten blind voelen welke luier het zachtst was (de binnenkant werd gevoeld). In totaal hebben 2.188 bezoekers meegedaan aan deze test. 86,3 % was overtuigd en gaf aan de Kruidvat luier het zachtste te vinden!  We zoeken toch allemaal naar het beste voor ons kleintje.  Newborn luiers hebben een perfecte pasvorm en een handig plasalarm.  Zachtheid – voor extra comfort en bescherming van het tere babyhuidje- is weliswaar één van de belangrijkste aspecten van een luier, maar de Kruidvat NewBorn luier scoort ook op de andere relevante criteria (absorptie en pasvorm) zeer goed. In deze periode werd een testpanel (133 respondenten) al gevraagd de vernieuwde luier te testen. Ook hier gaf 98% van de respondenten aan de nieuwe Kruidvat luier aan te bevelen! De luier heeft een uniek rugelastiek, waardoor deze mooi aansluit en een perfecte pasvorm garandeert. Daarnaast biedt het rugelastiek extra bescherming bij dunne ontlasting. Het handige plasalarm helpt ouders om in de gaten te houden of het kindje goed plast, zonder dat je de luier hoeft open te maken. De gele strip op de buitenzijde van de luier verkleurt zodra je baby geplast heeft. De klittenbandjes kunnen over elkaar heen geplakt worden om zo het babylijfje nog beter te omsluiten.

Schermafbeelding2015-04-07om12.38.33.124137

Nu komt het leuke!  Speciaal voor deze internationale ouderdag op 1 juni mag ik 2 pakketten wegschenken van Kruidvat NEWBORN luiers.  Wat zit er in dit NEWBORN pakket?!

- pakket luiers 52 stuks - doosje voor melkpoeder of pap - warmte gevoelige lepel - fopsteen - baby talkpoeder - baby wasgel 2 in 1 of baby huidolie - baby shampoo - baby schuimbad - knoei-doei doekjes (vochtige doekjes voor handjes, neusjes en snoetjes) - lotiondoekjes - billenpoetsers (vochtig toiletpapier voor kinderen) - geweven Kruidvat zak

Kruidvat_babypakket 1

Wat moet je doen!  Heel simpel.  Stuur gewoon via sociale media (Facebook, instagram, Twitter) een leuke tedere foto van jezelf met je kleintje.  Vermeld duidelijk deze HASHTAGS #kruidvatnewborn en #Mumoftheworld als je zo'n pakket wil winnen!  Op vrijdag 5/6 zal ik de winnaars van dit NEWBORN pakket bekend maken.  Ik kijk uit naar jullie super leuke foto's!

Schermafbeelding2015-04-07om12.38.20.124258

Veel succes!

Love Mum Griet

Lifestyle: Invloed van dieren op baby's en jonge kinderen

Weekendje weg: Center parcs Vossemeren

0