mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Weekendje weg: Center parcs Vossemeren

Weekendje weg: CENTER PARCS

Hallo iedereen!  Het is maandag en mij batterijen zijn weer opgeladen voor een drukke week vol met meetings en leuke uitdagingen.  Ik heb een super weekend gehad met mijn kinderen.  Ik had vorige week last minute beslist om met de kids er op uit te trekken.  Volgende week vertrek ik weer voor een tijdje naar USA en dan wil ik mijn kids wat extra quality time geven.  Er stond niet zo' n schitterend weer op de agenda dus zocht ik een leuke oplossing om tussen de buien toch nog buitenactiviteiten te doen en waar ik met het slechte weer toch ook met de kids kon gaan spelen.  Plots kwam ik op het idee om een weekendje naar Center Parcs Vossemeren te gaan.  Je kan daar leuke bungalows huren van verschillende types.  In de VIP bungalows heb je zelfs een kleine mini spa met sauna en bubbelbad in je badkamer. Daar ben ik natuurlijk altijd voor te vinden ;-)

55851_43 DSC_0625-1024x575

Elke ochtend hangen er warme broodjes aan je deur.  Zo kan je de dag goed laten beginnen.  Zoals voorspeld was het weer niet echt schitterend.  Maar dat kon onze pret niet bederven.  Tussen de buien door ging ik wandelen met mijn kleine man terwijl de grote gingen fietsen en andere leuke buitenactiviteiten deden.  Ik ging terwijl met Henri-Constant naar de kinderboerderij waar hij de diertjes kon strelen.  Maar ipv te strelen had hij een beter plan.  Hij probeerde ze te pakken om ze mee naar huis te nemen.  Het was te schattig voor woorden.  Op een gegeven moment dacht hij precies dat hij één of andere herdershond was.  Hij liep als een gek achter de schapen aan.

centerparcs

Outfit: Griet Sunnies: DIOR - Pull: ZARA - Jeans: ZARA - Shoes: Bobo Tremelo  Outfit: HC Jas: River Woods - Legging: ZARA - Shoes: GUCCI 

centerparcs14

centerparcs12

centerparcs13

centerparcs9

Toen het begon te druppelen trokken we richting Discovery Bay / Adventure Bay.   Dit is een indoor themawereld vol met kinderactiviteiten voor klein en groot. Een compleet scheepswrak en een heus waterkanon.  Adventure Bay is dan weer voor de grotere die iets meer durven.  Je kan hoog in de lucht een hindernissenparcours afleggen.  Spanning gegarandeerd.  Mijn oudste zoon heeft zich eraan gewaagd en hij vond het geweldig!  Henri - Constant en Laura vonden het dan weer super in het scheepswrak.

centerparcs18

Outfit Thibeau: Shirt: ZARA - Pants: ZARA - Shoes: DOLCE & GABBANA

centerparcs19

centerparcs21

centerparcs22

Outfit: Laura  Trenchcoat: ZARA - Pants: ZARA  Outfit HC: Shoes: GUCCI - Pants: HEMA - Sweater: H&M - Kinderwagen: GREENTOM

centerparcs8

'S Avonds waren natuurlijk al hun lichtjes snel uit.  Na een hapje te gaan eten zijn we onder de wol gekropen.  Zondag zijn we heel de voormiddag gaan zwemmen en wat hebben we een plezier gemaakt!  Henri-Constant heeft letterlijk alles gedaan.  Van de wildwaterbaan tot de snelle schuifaf.  Het was een zalig weekend voor de kinderen, daar doe ik het voor.  Ik kan het iedereen aanraden.

centerparcs2

Rugzak HC: Childwood - Neopreen

www.centerparcs.be

 

Love Mum Griet

 

 

 

 

 

#Giveaway NEWBORN luiers van Kruidvat

Newsflash: Dag muggen!

0