mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page: fashion mum / Maternity styling

Vanaf morgen komen er tropische temperaturen aan.  Eindelijk een beetje zon.  Ik denk dat we allemaal wel die extra vitaminen D kunnen gebruiken.  Daarom vandaag een stylepage om extra in de mood te komen. Deze jurk is van S.Oliver en kan je gerust ook dragen als je zwanger bent.  Als je zwanger bent, smeer je dan de komende dagen extra goed in zodat je geen zwangerschapsmasker krijgt.  Een hoed en een grote bril helpen je extra beschermen in de zon.  Wist je dat Eline de Munck een eigen brillenlijn op de markt heeft gebracht?! "Odette Lunettes" Eerlijk is eerlijk ... Ik ben fan!  De collectie bestaat uit 7 brilmonturen en allemaal even opvallend.  Deze bril kan je bv. in verschillende kleur combinaties krijgen maar ik was meteen verkocht aan het gouden detail. www.odettelunettes.com 20150603-5

 

1. Lang kleed: S.OLIVER 99,99,-  2. Hoed: Topshop 38,-  3. Bril: Odette Lunettes 170,-  4. Tasje: Marc Jacobs 395,-  5. Sandaaltje: ZARA 29,95

Geniet van jullie dagje en morgen van de zon! Als jullie mums to be hulp nodig hebben om een zwangerschaps garderobe samen te stellen, kan je mij steeds boeken voor styling advies.  Voor meer info, stuur gerust een mailtje naar griet@mumoftheworld.com en ik help je graag.

Love mum Griet

 

Gezondheid: Smeren, smeren en drinken

Lifestyle: Invloed van dieren op baby's en jonge kinderen

0