mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Black / White

Een paar weken geleden had ik een fashion shoot voor de moderubriek van het weekblad van Dag allemaal.  Het thema was Black & White.  Een kleuren combinatie waar ik mij goed in kan terug vinden.  Zwart is mijn hoofd tint in mijn garderobe.  Het is altijd stijlvol en tijdloos.  Je kan het gemakkelijk combineren. Wit draag ik voornamelijk in de zomer.  In de winter combineer ik graag wit met een stoere zwarte vest.  Styliste Bé de Meyer heeft de styling van deze shoot gedaan met kleding van bij BOBO Tremelo.  Het resultaat staat deze week in Dag allemaal.  Zwart en wit combineren is veilig maar hoeft zeker niet saai te zijn.  Speel zeker met verschillende materialen.  Heb je een lichte huid, ga dan voor het roomwit ipv hagelwit, aldus Bé. A few weeks ago I did a fashion shoot for the fashion section of the weekly magazine "Dag Allemaal"  The theme was Black & White . A color combination which I like. Black is my main color in my wardrobe . It is always stylish and timeless. You can combine it easily. I wear mostly white in summer. In the winter I like to combine white with a black vest .  Stylist Bé Meyer has done the styling of this shoot with clothes from BOBO Tremelo . The result is this week in Dag Allemaal . A Black and white combination is safe but definitely not boring. Play certainly with different materials. Do you have light skin , go for the creamy white instead of white said Bé .

TJOdagallemaal-(1)Griet-2412

Jurk: Soky & soka 52,-  Sandalen: Spazio Moda 150,-  Handtas: Mela D'Oro 170,-

TJOdagallemaal-(2)Griet-2470

Top: Poupée de soie 32,-  Rok: Miss koo 50,-  Vestje: Souvenir 150,-

TJOdagallemaal-(3)Griet-2499

Top: Katia G. 110,-  Rok: Katia G. 110,-  Kimono E7 100,-  Sandalen: Ovyé 180,-

TJOdagallemaal-(4)Griet-2564

Trench jurk: Katia G. 170,-  Sandalen: Spazio Moda 190,-  Handtas: Mela D'Oro 100,-

TJOdagallemaal-(5)Griet-2593

Jurk: Imperial 120,-  Sandalen: Isabella Lorusso 200,-

Foto's: Tjorven Boucher  Haar: De client Hasselt  Make-up: Giusi Sciarratta   Kleding: Bobo Tremelo

Love mum Griet

 

Celeb mum DOUTZEN KROES

Gezondheid: Smeren, smeren en drinken

0