mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb mum DOUTZEN KROES

Dat Topmodel Doutzen Kroes pro borstvoeding is laat ze regelmatig weten aan de wereld via social media. Oa op instagram toont ze zonder probleem hoe ze haar kinderen borstvoeding geeft.  En gelijk heeft ze!  Gisteren poste ze op instagram deze foto met als onderschrift:  Een zeker IRIS MARION YOUNG had dit geschreven:  BREASTS ARE A SCANDAL BECAUSE THEY SHATTER THE BORDER BETWEEN MOTHERHOOD AND SEXUALITY Doutzen laat duidelijk zien waar ze voor staat!! You Go girl! Het is juist prachtig

image1

 

Foto: instagram

Love mum Griet

Prince George and baby Princess Charlotte

Fashion: Black / White

0