mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids Fashion: Copy the Look Prince George

Alles draait nu rond zijn kleine zus Prinses Charlotte, maar Prins George en zijn papa stelen vele hun hart.  Als 2 druppels water lijken papa en zoon op elkaar. Nog maar te zwijgen van hun afgestemde outfits.  Ik ben wel te vinden voor deze klassieke looks.  Ik heb recent een leuk merkje ontdekt toen ik aan het shoppen was voor mijn kleine man.  Shop Prince George zijn look bij dit leuk Franse kinderlabel www.chateaudesable.co.uk  Deze Franse ontwerpster is zelf mama van 3 prachtige dochters en zit al heel haar leven in textiel industrie.  Haar stijl is traditioneel frans met een moderne touch.  Zeg nu zelf, hij is toch om op te eten ;-) Everything revolves around his little sister Princess Charlotte, but Prince George and his dad steal many hearts. They look as two drops of water.  Not to mention their outfits. I love so much this classic look. I recently discovered a nice kids fashion label.  Shop Prince George's look at this nice French children's label www.chateaudesable.co.uk  This French designer is mother of 3 beautiful daughters.   Her style is traditional French with a modern touch. Admit it, he's so cute! 

11109447_1132377943454706_5307647939233027131_n

Love Mum Griet

Vaderdag gift tips

Prince George and baby Princess Charlotte

0