mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Prince George and baby Princess Charlotte

Eindelijk is hij er!  De eerste schattige foto van grote broer en kleine zus Prins George en prinses Charlotte.  Geef nu zelf toe, zijn ze niet schattig samen.  Welcome to the Family Charlotte! image1

foto by HRH The Dutchess of Cambridge via @kensingtonroyal

Love mum Griet

Kids Fashion: Copy the Look Prince George

Celeb mum DOUTZEN KROES

0