mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Vaderdag gift tips

Op 14 juni is het dan weer zover, Vaderdag! Ook papa's zijn tegenwoordig meer betrokken bij de opvoeding van de kinderen.  Ik merk het persoonlijk thuis, dat Henri-Constant de volledige aandacht krijgt van zijn papa.  Zijn papa is absoluut niet streng tegenover hem en hij weet het verdomd goed!  Hij moet maar 1 keer lief lachen en papa gaat door de knieën .  Het kan ook niet anders dat Henri-Constant zijn eerste woordjes iets met auto's te maken hadden.  En inderdaad.  Hij ziet zijn papa nog maar verschijnen en vraagt of ze samen wat gaan rijden of de auto kunnen gaan knuffelen.  We zijn hem regelmatig kwijt, sinds hij de deuren zelf kan open doen.  In het begin was het schrikken, maar nu weet ik waar ik hem steeds kan vinden.  Bij de auto's.  Dan staat hij ze te kussen en te strelen.  ;-)  Papa is ook wel eerlijk de enigste persoon die hem snel rustig krijgt.  Ik ben volgens mij iets te hard en minder flauw en zijn papa is net een stuk zachter.  (tegenover HC wel te verstaan ;-))  Met vaderdag probeer ik steeds iets origineels of bruikbaars te halen.  Ik heb een paar leuke gift tips.  Misschien zijn jullie er ook wat mee.  Deze staan op mijn lijstje. 20150605-5

1. Nike shoes: 195,-  Deze prachtige sportieve sneakers kan hij wel gebruiken om achter zijn kleine man aan te rennen.  2. Vitamines: Bodyism's clean and elan 48,-  Suplimenten kunnen nooit geen kwaad en zeker niet als je in topvorm moet blijven.   3. Pyjama: Brooks Brothers 88,-  Een avondpak of pyjama om in de zetel te liggen knuffelen, altijd een goed idee ;-) 4. Portefeuille: Givenchy 195,-  5. Veloritti 369,-  Leuke prachtige retro fiets om samen met de kids te gaan fietsen ;-)  6. Pimp you're All Stars: 189,95,-  www.unickz.be  Dit is mijn fave gift tip voor vaderdag!  Pimp je eigen All Stars.  Voor bv Papa & zoon.  Je kan oneindig kiezen en zelfs een eigen print doorsturen voor het helemaal uniek te maken.  Hier moet je zeker eens een kijkje nemen.  Zelfs voor de mums en daughters is dit een leuke! Ik heb een leuk paartje besteld voor vader en zoon, ssssssstttttt al een geluk is dit een mamablog en gaat hij niet komen kijken.

Travel in Style: Miami dag 1

Kids Fashion: Copy the Look Prince George

0