mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel in Style: Miami dag 1

Gisteren ben ik geland in Miami.  Het is hier erg heet en benauwd.  Maar, het doet zo goed om hier terug te zijn.  Het eerste wat is steeds doe is sushi gaan eten.  Er zijn hier zoveel leuke plekjes.  Art district is echt een leuke buurt in Miami. Deze buurt is helemaal aan het opleven.  Prachtige boetieks als Miu Miu - Prada enz. kan je hier terug vinden.  Ook aan interieur en designshops geen te kort. Maar er zijn hier ook veel gezellige kleine restaurants.  Hier kom ik graag voor een snelle sushi hap  SHOKUDO 4740 NE 2nd Avenue MIAMI  is hier eentje van.  Het eten is vers en het gaat snel vooruit.  Wat heb je nog meer nodig als je een jetlag hebt? Yesterday I landed in Miami. It's pretty hot here... But, it's great to be back here. Going out for sushi is the first thing I do when I arrive in Miami. There are so many wonderful places out here. The Art District is one of my favourite areas, and it is going through a total revival. Here you find beautiful boutiques like Miu Miu, Prada etc. Also, lot's of decoration and design shops as well as cosy little restaurants. These are the places where I like to go to for a "quick sushi" lunch - SHOKUDO 4740 NE 2nd Avenue MIAMI is one of these. The food is fresh and service is quick. What else do you need when you are jetlagged?

IMG_3059

IMG_3060

IMG_3061

IMG_3063

IMG_3065

Na een korte nacht, ben ik gaan joggen op het strand.  Niets werkt beter tegen een jetlag, alles goed uit te zweten.  Ik loop een klein uurtje op en af het strand.  Er zijn speciaal aangelegde boulevards voor joggers.  Je ziet hier ook veel mama's met hun buggy lopen.  Healthy lifestyle for mums leeft hier echt.  Ik kan hier veel inspiratie opdoen voor jullie. ;-)

After a short night, I went jogging on the beach. The best thing you can do to fight a jetlag, is to sweat it all out. I ran for about an hour along the beach. There are boulevards especially for joggers. You can also see a lot of mum's running with their buggies. Healthy lifestyle for mums is very "hot" here. I can get a lot of inspiration for you all over here ;-)

IMG_8454

Met mijn nieuw outfitje van Björn Borg ging het extra vlot.  Loopschoenen zijn van Stella McCartney by Adidas.

The running went great with my new Björn Borg outfit. Running shoes are from Stella McCartney by Adidas.

IMG_8442

IMG_8445

IMG_8452

 

Tot morgen

Love Mum Griet

Celeb Mum: Nikkie Plessen

Vaderdag gift tips

0