mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Mum: Nikkie Plessen

Het is blijkbaar overal lekker genieten van heerlijke temperaturen.  Mode ontwerpster Nikkie Plessen geniet van een rustig dagje met haar kids.  Ze poste deze foto op instagram waar ze samen met haar jongste telg Alain "on the playground", zaten te wachten op grote zus. image1

 

Love mum Griet

News flash: Bloomon

Travel in Style: Miami dag 1

0