mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids Fashion

Bij warme temperaturen als deze is het altijd aan te raden je lichaam goed te laten ademen om zo afkoeling te vinden. Synthetische stoffen en donkere kleuren zijn niet echt aan te raden bij warme temperaturen.  Ook voor onze kleintjes zijn luchtige stofjes veel aangenamer om in te liggen.  Ik ben gek op kant en wit voor kleine meisjes.  Deze prachtige pakjes kan je vinden bij H&M.  Een fleurig hoedje, geeft meteen een heel romantische look.  Vooral de combinatie kant en bloemen. 20150608-5

 

1. Jurkje & pofbroekje: H&M 12,99,-   2. Hoedje: Louis Louis 38,32,-  3. Jurkje met pofbroekje: H&M 19,99,-  4. Hoedje: Poppy Rose: 32,27,-

Love mum Griet

Travel in style: Miami 2 more days

News flash: Bloomon

0