mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


News flash: Bloomon

BLOOMON NAAR ANTWERPEN  Ik heb een tijdje geleden iets super leuks ontdekt.  Welke vrouw krijgt nu niet graag een bloemetje?  Of heeft graag een fris uniek boeketje in haar huis staan?!  Ik ben er in ieder geval voor te vinden.  En daarom ben ik zo blij jullie te melden dat BLOOMON naar Antwerpen komt!  De online bloemenservice Bloomon werd in november 2014 opgericht in Nederland. Bloomon bezorgt haar verse seizoensbloemen direct van de kweker bij de consument aan huis, ook in de avonduren. Hoe leuk is dit!  Vanaf 12 juni komen ze dus naar Antwerpen om ook hier voet aan wal te krijgen. 

Bloomon_ComingSoon

 Moderne stijl met aandacht voor bloemen

De bloemen van Bloomon wijken af van traditionele boeketten. En dat is net zo leuk!  Ze hebben zo hun eigen stijl.  Zo werkt bloemstylist Anton van Duijn (finalist van het Nederlandse tv-programma Hollands Beste Bloemstylist) met opvallende seizoensbloemen, veel hoogteverschil en weinig bladgroen. Dankzij deze moderne stijl komen de seizoensbloemen veel beter tot hun recht.

Bloomon-HR-40

Hoe werkt Bloomon?

Op de website van Bloomon kunnen klanten kiezen voor het formaat (medium of large) van het boeket evenals de bezorgfrequentie (tweewekelijks of maandelijks). Bloomon bezorgt de bloemen vervolgens persoonlijk bij haar klanten aan huis. Een dag voor de bezorging ontvangt de klant een SMS met het bezorgtijdstip. Mocht een klant toch niet thuis zijn op het moment van bezorging, dan bezorgt Bloomon de bloemen bij de buren en ontvangt de klant een SMS met een update. Het abonnement is flexibel. Dat betekent dat je de bezorging altijd eenvoudig kunt pauzeren, wijzigen of opzeggen. Handig als je op zomervakantie gaat!

Bloomon_0062

 Test in Antwerpen

Bloomon is van plan om in het najaar van 2015 naar België te komen, nog even geduld dus. Inwoners van Antwerpen (en omgeving) hebben echter geluk. Zij kunnen de bloemen al vanaf juni aan huis ontvangen. Het bloemenabonnement start een test in deze stad. Vanaf dinsdag 23 juni bezorgt Bloomon medium (€22,50) en large bloemen (€27,50) in Antwerpen en omgeving. Deze introductieprijs is inclusief bezorging aan huis. Daarnaast ontvangen klanten een welkomstpakket inclusief een vaas cadeau bij hun eerste bezorging. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.bloomon.be.

Jammer dat ik nu net verhuisd ben naar Limburg en nog even moet wachten ;-)

Love mum Griet

 

 

 

Kids Fashion

Celeb Mum: Nikkie Plessen

0