mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel in style: Miami 2 more days

We zijn bijna een weekje verder en wat heb ik al een plezier gehad in Miami.  Het is hier erg warm, maar de tropische buien doen het een beetje afkoelen.  Tijdens deze dagen doe ik niet echt veel en probeer zoveel mogelijk bij te slapen en me time in te lassen.  Lekker eten, zonnen, rond slenteren enz. Dingen die ik minder vaak doe als mijn kinderen erbij zijn.  Een buurt dat je zeker eens een bezoekje moet brengen is deze creatieve place 2 be "art district" Hier kom je leuke kleurrijke gebouwen en leuke kleine kunstwinkeltjes tegen.  Echt wel eens leuk om ook met kinderen te gaan rondwandelen.  Maar je kan hier ook lekker genieten van good food.  Het eten is doorgaans goedkoop in Miami, maar wijn en bubbels is hier een pak duurder dan bij  ons. IMG_3086

IMG_3089

Dress: Nikkie vorige collectie  Shoes: Bobo Tremelo  Bag: Chanel  Sunnies: Dior

IMG_3087

IMG_3082

IMG_3081

Een heel nieuwe buurt vlak bij "Art district" is "Designer district". Pure luxe!  Elke fashionista kan hier haar hartje ophalen.  Hier kom je alleen maar al de grote merken tegen.  Van Valentino tot Christian Louboutin.  Je kan hier gastronomisch eten en genieten van alles wat met luxe te maken heeft.  www.miamidesigndisctrict.net

image1

image2

'S Avonds kan je lekker gaan eten bij JUVIA op Lincoln Road.  De skyline is daar prachtig!  Vooral 's avonds.  The Forge is ook een leuke plek om eens lekker een stuk vlees te gaan eten.  Zeker op vrijdagavond dan is Veuve clicquot aan 50$ per fles :-)

IMG_3102IMG_3095

Dress: Elisabetta Franchi  FW  New Collection  Bag: Chanel

IMG_3117

image1

Dress: Nikkie New collection FW15-16

Als het eens een dagje minder goed weer is kan je overwegen een bootje te huren en wat rondvaren tussen de prachtige villa's.  Je kan dan ook aanmeren bij een lekker visrestaurant.  Verser dan dit ga je de vis niet vinden.  Het is heerlijk zitten en eten.  Deze moet je zeker eens bezoeken.  Het is trouwens een kind vriendelijk restaurant.  www.casablancaseafood.com  Naast Casablanca heb je een exclusiever restaurant: Sea salt pepper.  Een leuke plek om op zondag te lunchen.  Maar niet met kinderen ;-)  Het is meer trendy en fashion.

IMG_3151

IMG_3146

IMG_3145

IMG_3152

IMG_3139

 

Top: Fifilles - Bobo Tremelo

Het waren weer leuke dagen.  Miami is veel meer dan feesten. Ik zal blij zijn wanneer ik mijn kinderen deze leuke stad eens kan voorstellen.  Er is hier zoveel leuks te doen, ook voor kinderen. Een afrader met kinderen is Ocean drive!  Als volwassen er eens een keertje te gaan zitten en mensen kijken is wel eens leuk.  Speciale wagens en speciale mensen kijken kan nooit geen kwaad. :-)

Love Mum Griet

 

 

 

Travel & Fashion

Kids Fashion

0