mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel & Fashion

Op zondag ga ik graag brunchen.  Lekker lang tafelen en bijpraten.  Mijn lievelingsplekje om te zitten in Miami is toch wel ZUMA in het Epic hotel.  De brunch is daar heerlijk!  Maar je moet wel gek zijn op de Japanse keuken.  Een brunch kost 95$ full champagne en zeker zijn geld waard!  Zuma brunch is zeer kind vriendelijk en kinderen betalen maar 35$.  Het was de perfecte gelegenheid om dit kleedje van Elisabetta Franchi te dragen.  Ik ben helemaal verliefd op haar wintercollectie.  Elisabetta Franchi is sexy, vrouwelijk en toch stijlvol.  Kobalt blauw is een kleur dat deze winter in verschillende collecties terugkomt.  Ook zwangere vrouwen kunnen hier leuke jurkjes in terugvinden.  Aan complimenten gisteren was er geen gebrek. I love to go out for a brunch on Sundays. Sitting at a table for hours, catching up with friends. My favourite spot to hang out in Miami in my opinion, is ZUMA at the Epic hotel. Brunch there is awesome! But you have to love the Japanese kitchen. This was the perfect occasion to wear Elisabetta Franchi's dress. I am totally in love with her winter collection. Elisabetta Franchi is super sexy, feminine and stylish at the same time. Also, some of the dresses can be worn easily by pregnant women. Kobalt blue is a colour you'll see in various collections this winter. I have received lot's of compliments yesterday.

 

IMG_3165

IMG_3169

IMG_3195

IMG_3183

IMG_3200

Tasje: kube Elisabetta Franchi  Shoenen: Bobo Tremelo

IMG_3194

Love mum Griet

Beauty: zonnecrème

Travel in style: Miami 2 more days

0