mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: zonnecrème

Vandaag gaat het een prachtige dag worden.  De beste van de week.  Ik ben net terug van vakantie dus deze zon laat mij hier in België lekker uitbollen.  Bij de minste zonnestraal smeer ik factor 50 in mijn gezicht.  Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik mijn huid niet echt goed beschermd en heb ik nu bij het minste zon last van veel pigment.  Een goede zonnecrème kan soms een lange zoektocht zijn.  Elke huid is anders en iedereen reageert anders op producten.  Ik heb nu deze van rituals getest. Ik gebruik normaal gezien alleen de geur producten voor in huis of soms de bodycrème.  Maar nu dus deze zonnecrème.   Het is een melkspray die je makkelijk kan aanbrengen.  De melk trekt snel is en smeert aangenaam uit.  De geur is trouwens zeer verfrissend en zomers.  Ze hebben trouwens een heel gamma voor heel je lichaam optimaal te beschermen.  Ik ben niet verbrand dus voor mij is hij goedgekeurd.  Jammer dat hij niet in handbagage formaat bestaat.  Maar wat niet is kan misschien nog komen ;-) Deze milky spray komt op 18,-  Ik zou deze crème toch alleen maar gebruiken voor jezelf en niet meteen voor je kids.  Er is geen factor 50 voor het lichaam en misschien kan het huidje minder goed tegen de toegevoegde geur.  Maar voor de mama's is het zeker wel een GO! ;-) At the slightest ray of sunshine I use sunscreen factor 50 for my face. During my first pregnancy I didn’t really protect my skin properly and now I get pigmentation as soon as I am exposed to the sun. Finding a good sunscreen can be very difficult. Every skin is different and reacts differently to various products. I have now tried the Rituals sunscreen, which is a milk spray that is very easy to apply. The milk is being absorbed easily by your skin and is pleasant to use. The scent of this sunscreen is quite refreshing as well. My skin is not sunburned so for me it’s definitely the right product to buy. It’s a pity this spray doesn’t exist in carry-on baggage size, but what isn’t on the market right now might still come in the future

IMG_3127IMG_3128IMG_3125

Love mum Griet

Celeb Mums: Fashion mum Victoria Beckham

Travel & Fashion

0