mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Mums: Fashion mum Victoria Beckham

Dat fashion mum Victoria Beckham een groot hart heeft voor kinderen is algemeen geweten. Met haar 3 zonen en prachtige dochter weet ze de rol als zakenvrouw en mama perfect te combineren.  Vandaag poste ze op instagram dat ze de kleerkast van Harper aan het sorteren is om weg te geven aan het goede doel SAVE CHILDREN UK.  Wie wil kan dus deze prachtige designers outfits van Harpen kopen en zo ook nog dit goede doel steunen.  Jammer dat HC niet mooi staat met een kleedje ;-) anders was ik heel even mijzelf verloren gegaan in Harper's prachtige looks!  Je kan terecht op www.maryportas.com als je kinderen wereldwijd wil hebben en terwijl een prachtige stuk wil scoren van Harper Beckham. More soon ... Victoria Beckham has a big heart for children. Today she posted  on instagram that she is cleaning up the wardrobe from Harper to give away to charity SAVE CHILDREN UK. Whoever wants to can buy these wonderful designers outfits from Harps closeth and also support this charity, SAVE CHILDREN UK.  Pity that my boy HC is not looking beautiful is a dress.  ;-) otherwise I would have a budget problem. You can visit www.maryportas.com if you want to help children worldwide and to score a designer piece from Harper Beckham. More soon ... 

image1

 

Foto: Instagram Victoria Beckham

Wil JIJ bij het testteam van Crayola en Mum Of The World?!

Beauty: zonnecrème

0