mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Wil JIJ bij het testteam van Crayola en Mum Of The World?!

crayon1 Ik heb weer iets super leuks voor onze kids en de mama's :-)  Ik ben dringend opzoek naar 25 mama's en kinderen (tussen 4 & 8 jaar) die creatief aan de slag willen gaan door te kleuren op het raam met de Crayola Window Markers!  Jullie horen het goed!! Jullie kunnen jullie aanmelden onder deze post met een kleine motivatie waarom jullie bij het Mum of the world test team willen zitten om deze super leuke stiften uit te testen. De test periode loopt van 18 juni tot 23 juni.  Op 24/6 worden de Test mums & kids bekend gemaakt.  Geen paniek mama's, je veegt de ramen zonder probleem terug schoon.

LifestyleWindowMarkersGirlDraw

VOORWAARDEN

* Je test de stiften die je mag houden en deelt een foto van je creatie(s) op je eigen Social Media met hashtag #Crayola  en #Mumoftheworld + je stuurt ze door naar griet@mumoftheworld.com.  Mum of the World mag deze foto's gebruiken voor doeleinden van de Crayola samenwerking. * Er worden uiteindelijk 10 moeders + kids gekozen met de mooiste creaties. Daaruit komen uiteindelijk 5 winnaars die een Crayola Marker Airbrush winnen. Dus nog meer knutselplezier! En geloof mij deze is echt cool :-) * Met het reageren op deze oproep geef je toestemming dat Mum of the World je foto's mag gebruiken + je naam mag vermelden.

Heb je er zin in?  Schrijf je dan snel in en wie weet komt er snel een testpakket jouw kant uit.  Laat jullie verbeelding en plannen volledig gaan!  Ik kijk er naar uit wie mijn 25 test mums en kids gaan worden!  http://www.crayola.be/

Love Mum Griet

 

Binnenkijk: LOU

Celeb Mums: Fashion mum Victoria Beckham

0