mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Binnenkijk: LOU

Deze maand kijken we in het kamertje van LOU.  Lou is vier jaar oud en het dochtertje van Vanessa.  Vanessa werkt bij "De Kleine Zebra" .  Een super leuke webshop waar je alles kan vinden voor je kids!  Lou haar kamertje werd toen ze 3 was gerestyled. Vanessa haalt haar inspiratie uit haar werk.  Er passeren te veel leuke spullen om zomaar te laten liggen.  Het kamertje van Lou is niet extreem groot, maar door met witte muren te werken en 1 accentmuur vergroot je visueel een kamer.  De tinten van Lou haar kamer zijn gekozen naar de hedendaagse trends op vlak van interieur voor kinderkamers.  Pastel tinten zijn voor kinderkamers erg "in".  Alsook zwart / wit maar dat is vrij cool voor een fleurig meisje van 4.  Alle meubeltjes zijn gerecycleerd en de decoratie is allemaal nieuw van bij De Kleine Zebra.  Muurstickers kunnen een kamer helemaal een andere look geven en deze kan je steeds vervangen na een tijdje door iets anders.  Retro dieren prints komen vaak terug.  Munt groen en poeder roze zijn een leuke combinatie, zeker voor meisjes.  Voor meer info: www.dekleinezebra.be  Ik ben in ieder geval een fan van Lou haar kamertje.  Perfect voor een speelse meid van 4! This month we have a look into LOU's bedroom. Lou is four and Vanessa's daughter. Vanessa works at "The Little Zebra" ("De Kleine Zebra"), a really nice web shop where you can find lot's of great stuff for kids. Lou's little room has been restyled while she was three years old. Vanessa gets inspiration out of her job. Many nice things pass by every day. Lou's room is not that big, but painting it all white in combination with one coloured wall makes the room look bigger than it actually is. The colours she has chosen are based on the current trends for interior design of children's rooms. Pastel colours are quite trendy nowadays for kid's bedrooms. So are the colours black & white, but that is maybe a bit too cool for a four year old girls room. The furniture has all been recycled and the decorations are all new, for sale at The Little Zebra. Wall stickers can give the room a totally different look and can be replaced by something else after a while. Retro animal prints are seen pretty often. Mint green and powder rose are a great colour combination, especially for girls. For more info, visit: www.dekleinezebra.be. I am a huge fan of Lou's little room. Perfect for a joyful girl of four!

kamertjeLou_kleinezebra (12 van 12)kamertjeLou_kleinezebra (11 van 12)kamertjeLou_kleinezebra (10 van 12)kamertjeLou_kleinezebra (9 van 12)kamertjeLou_kleinezebra (8 van 12)kamertjeLou_kleinezebra (7 van 12)kamertjeLou_kleinezebra (6 van 12)kamertjeLou_kleinezebra (5 van 12)kamertjeLou_kleinezebra (3 van 12)kamertjeLou_kleinezebra (2 van 12)kamertjeLou_kleinezebra (1 van 12)

 

Love Mum Griet

 

 

 

Lifestyle: Beste investering sinds ik bevallen ben.

Wil JIJ bij het testteam van Crayola en Mum Of The World?!

0