mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Beste investering sinds ik bevallen ben.

één van de beste investeringen die ik heb gedaan toen ik ben bevallen van Henri - Constant zijn toch wel de Steps en Tripp Trapp van Stokke.  Ik heb er letterlijk, elke dag gebruik van gemaakt.  Alles groeit lekker mee met Henri-Constant.  Ik geniet echt van elke stap.  Het is echt een alles in één-concept vanaf de  geboorte. Kinderen zorgen voor onvergetelijke geluksmomentjes aan tafel. Ouders en kinderen onthouden vooral deze magische en onverwachte momenten. Ze gebeuren vaak zo snel dat je ze mist als je met je ogen knippert. Aan tafel wordt er gegeten, gelachen en delen we de belevenissen van de dag.  Ik kook graag en toen hij baby was, lag hij naast mij te genieten.  Nu zitten we samen aan tafel en samen gezellig eten is het minimum waar ik op sta in mijn gezin.  Zo wordt iedere dag weer een heerlijk moment van bijpraten of ontstaan er discussies ;-)  De tijd die je met het gezin doorbrengt aan tafel zijn onvergetelijke ‘everyday moments’. Bv De Tripp Trapp® & Steps zijn  zo ontworpen dat de baby niets mist van het gezellige gezinsleven. Door de centrale plaats aan tafel leert en ontwikkelt je baby zich op een natuurlijke manier. Door het intelligente, ergonomische ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank, kan je kind zich vrij bewegen, terwijl het op en top veilig en geborgen is. Het allerbeste is nog dat de stoel met je kind meegroeit. One of the best investments I did being pregnant from Henri-Constant, is buying the Steps and Tripp Trapp from Stokke. I've literally used them every day. They "grow" together with Henri-Constant. I truly enjoy every step. It's an "all-in-one" concept as from when your baby is born. Kids give you many unforgettable "happy moments" when sitting at the table. Parents and children don't forget these magical and unexpected moments. These often happen so fast you could miss them blinking your eyes. We eat, laugh and share the experiences of the day when we are sitting at the table. I like to cook and when he was still a baby, he used to lie next to me enjoying the scenery. Now we are sitting all together at the dining table and enjoy our time being together, which is very important to me. This is the daily time to catch up, or have interesting discussions😊. The time you spend with your family at the dining table are unforgettable "every day moments". The Tripp Trapp® & Steps for example have been designed so your baby wouldn't miss out on any of these cosy family life experiences. By having a central place at the table your baby learns a lot and develops in a very natural way. By the intelligent and ergonomic design and its moveable parts to sit on and to put your child's feet on,

stokke-steps-by-permafroststokke-steps-by-permafrost

Ik heb Henri-Constant zijn eerste flesje in deze stoel gegeven en zijn eerste fruitpapje.  Nu kruipt hij al alleen op de stoel en schuift hij gezellig aan.  Hij sleurt letter de stoel mee van de tafel naar de keukentoog.  Echt schattig.  1 nadeel, we hebben parket en heel onze vloer staat al vol met strepen door Mhr. zijn verhuismomenten.  Dus ben ik voor een andere stoel gaan kijken die meteen kan blijven staan aan de toog.

IMG_3314IMG_3305

De Stokke® StepsTM is een doordacht systeem dat kinderen de ruimte geeft om binnen veilige grenzen actief te bewegen. Dit unieke concept zorgt voor ergonomie: van wipstoel tot een functionele kinderstoel.  Ook deze stoel kan je van baby tot kleuter gebruiken.  Het eenvoudige, modulaire systeem biedt verschillende ergonomische zitmogelijkheden. Het systeem begint als wipstoel voor je baby met een unieke wiegende beweging. Een stap verder en je plaatst de wipstoel op de kinderstoel. Daarna gebruik je de kinderstoel met een ergonomische Baby Set (met of zonder eetblad), en als laatste transformeert de Stokke® StepsTM zich in een stoel die je als kind nog vele jaren kunt gebruiken.  En in deze fase zit mijn grote man al!

Your child can move freely thanks to the intelligent and ergonomic design of the chair, as well thanks to its moveable parts for your child to sit on and to put your his/her feet on. The best thing is the fact that the chair “grows” together with your child. I’ve given Henri-Constant’s first bottle in this chair as well as his first fruit porridge. Now he manages to climb on the chair himselves. He literally pushes the chair from the dining table to the kitchen countertop. Very cute to see him doing that. The only disadvantage is the fact that we have a wooden floor in the house and it’s already full of scratches because of Mr.’s “moving” actions. So I went to look for another chair that can stay in the kitchen. The Stokke® StepsTM is a sophisticated system that gives your children their own space to move actively within safe “borders”. This unique concepts ensures ergonomics: from a bouncer to a functional children’s chair. This chair can also be used from baby to toddler. The simple, easy-to-use and modulair system offers various ergonomic seating possibilities. The system starts as a bouncer for your baby with a unique wobbly motion. One step further you can place the bouncer on the children’s chair. Afterwards you use the children’s chair with an ergonomic Baby Set (with or without the dinner tray), and as a last step you can transform the Stokke® StepsTM into a chair your child can use for many more years. This is the current phase my big boy is at!

IMG_3296IMG_3290IMG_3282

Sweatpants: DKNY  Sweater: Little Marc Jacobs

Wat vliegt de tijd toch voorbij!  Ik ben gek op Scandinavische ontwerpen.  Het is allemaal zo puur en functioneel.  Je kan de stoelen in verschillende kleuren bestellen  zodat het wel in elk interieur past.  Voor mij was dit een top investering en zeker de 2 verschillende modellen.  Alleen dacht ik dat mijn parket ging gespaard blijven, maar niets is minder waar. nDe Steps is iets lichter en zo gemakkelijker te verplaatsen.  Deze is nu echt zijn vriend geworden.  Sinds ik deze in huis heb, schuift hij zijn stoel overal tegen om op te klimmen of om deuren open te krijgen, over poortjes te kruipen enz.  Een kleine duivel is het, maar ooooh zo lief! ;-)

Incredible how time flies! I love Scandinavian designs. They are all so pure and extremely functional. You can order these chairs in numerous colours in order for them to fit in each interior. To me it was a great investment – definitely having the two different models. I’ve only expected my wooden floor to remain in tact, but unfortunately that was not the case. The Steps is a bit lighter and consequently easier to move from one place to another. This one has really become his big friend now. Since I have this chair, he pushes it against any item or piece of furniture in the living room in order to climb on things, or to open doors, as well as little security gates etc. He’s a little devil but oh so sweet! J

Love Mum Griet

 

 

Fashion: Bermuda

Binnenkijk: LOU

0