mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Bermuda

De bermuda zie je meer en meer in het straatbeeld verschijnen.  Fashionmums durven hun jeans of rok al eens meer aan de kant laten liggen en dragen een bermuda.  De bermuda is super handig voor mama's.  Je kan zonder te moeten opletten je bukken en je kinderen bv. oppakken, je op de grond zetten en achter ze aan rennen. ;-) Er zijn verschillende manieren om de bermuda te dragen.  Hieronder toon ik jullie graag enkele van mijn favoriete looks.  Als je de benen hebt, moet je zeker eens voor bermuda gaan ipv het dagelijkse kleedje of broek.  Misschien kan je wel een leuk exemplaar op de kop tikken tijdens de solden die er aankomen. Bermuda's are seen more often nowadays. Fashion mums put their jeans or skirts aside and exchange them for bermuda's. These are really handy for mums. You can play with your kids without having to pay attention to anything and they always feel very comfortable. There are various ways to wear your bermuda. Below I'll show you some of my favourite looks. A bermuda does look nicer when your legs are quite long. But if you do have long legs, you should definitely try a bermuda instead of wearing the dress or trousers you usually wear. Maybe you can find a nice one while going shopping at the upcoming sales.

20150620

 

Love mum Griet

Beauty: Snelle avond make-up

Lifestyle: Beste investering sinds ik bevallen ben.

0