mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: Snelle avond make-up

Het is zomer en mijn agenda staat vol met leuke events.  Na een dagje werken, snel weer opfrissen en een frisse avond make up aanbrengen doe ik dus zo:   Ik sta nooit langer dan 10min voor de spiegel.  Misschien ook omdat ik het gewoon ben, maar ook omdat ik alles vrij luchtig probeer te houden.  Tussen het avondeten van de kinderen en de babysit haar komst heb ik meestal 30min de tijd om mij helemaal klaar te maken!  Hoe ga ik te werk?  Ik heb vaste en goede basis producten die perfect bij mijn huid passen.  Een goede fond en poeder zijn mijn vaste basis regels.  In mijn vorige beautyblog toon ik jullie hoe je snel een frisse ochtend make up kan aanbrengen.  Dit is eigenlijk je vaste basis.  Deze nieuwe zomerse kleurtjes van Dior passen perfect bij mijn stijl.  Ik werk graag met de producten van Dior en Chanel. Persoonlijk heb ik niet veel in mijn beautytasje zitten, maar deze spullen kan je er steevast in terug vinden.  Een zwart potlood, eyeliner, mascara, lippenpotlood, gloss en high light. beautygoingout4

beautygoingout5

Ik breng eerst mijn zwart potlood aan.  Zowel boven als onder mijn oog.  Ik probeer het potlood zo fijn mogelijk aan te brengen. Nadien breng ik een dunne eyeliner aan om er iets meer vorm in te brengen. Ik breng dan mijn mascara aan.  Ik ben gek op volume en gebruik meestal Dior.  Soms durf ik eens "vreemdgaan" en dat geeft meestal meteen een ander look.  Nadien breng ik wat high lights aan op mij jukbeenderen en boven mijn ogen.  Wel héél licht.  Het belangrijkste aan een sprekende avond make up voor mij zijn na de ogen mijn lippen.  Vervolgens breng ik mijn lippenpotlood aan en kleur ik meestal heel mijn lippen in zodat deze langer blijft zitten ;-) Nadien ga ik er met mijn lipgloss over.  Roze tinten en rode zijn deze zomer een must.

beautygoingout2

beautygoingout1

beautygoingout6

beautygoingout8

Met dank aan Villa Saporis Hasselt voor de locatie.

Voila, ik ben klaar om op stap te gaan.  In een wip en een knip.  Wil jezelf ook leren hoe je dit kan doen?  Neem dan zeker eens een kijkje bij www.makeup-3000.be  Michele is mijn vaste visagiste tijdens make overs en weet perfect als geen ander jullie mums dit te leren.  Have a nice night!

Love mum Griet

 

Festival summer looks

Fashion: Bermuda

0