mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Column: Jet

Deze week in JET magazine:  Mijn column over luxe lifestyle producten om even bij weg te dromen. Dit is één van Club Med zijn meest exclusieve bestemmingen.  Op de Malediven kan je in één van deze prachtige villa's logeren en wegdromen.  Een villa per nacht kost 1200,- .  Natuurlijk past daar alleen maar deze super leuke bikini van La Perla bij 690,-  die je kan terug vinden op www.net-a-porter.com.  Hoeden zijn ook deze zomer een must, vooral op de festivalweide.  Wil je exclusief zijn?  Deze Saint Laurent heb je al voor 1.290,-

Ook  papa's mogen eens wegdromen.  Maybach is niet alleen een exclusief wagenmerk maar heeft ook exclusieve brillen, zoals deze met een prijskaartje van 48.750,- www.pietdemeulemeester.be

jet

 

Love mum Griet

Lifestyle: Hoe overleef ik de solden voor mezelf en de kinderen?!

Festival summer looks

0