mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Hallo!  Ja hoor, de zomer is in het land!  De festivals zijn van start gegaan!  En wat draag je nu als fashionmum of  mum 2 be op een festival!? ;-)  Ik ben een grote fan van ethnic vibes met een vleugje bohémien style.  Ik mix & match graag.  Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon stond ik op mijn 8st maand nu op Werchter!  Met mijn bolle buik naar Faithless gaan kijken en dan heerlijk kamperen! Het was een top ervaring!  Nu weeral 14 jaar geleden, wat vliegt de tijd!  Look 3 is een ideale look & styling als je bv zwanger bent.  Een off shoulder dress is verfrissend en luchtig.  Een hoed en grote bril beschermen je tegen de zon ;-) Look 2 heeft 1 van mijn favoriete bohémien styled labels.  ByDanie is van de bekende Nederlandse styliste Danie.  Vele Nederlandse bekende fashion mums zoals Sylvie Meis, Leontine Borsato zijn grote fan.  Danie is gek op Ibiza en dit lees je van haar collectie af.  Ideaal voor de zomer! Hi! Yes, summer has arrived! Start of the festival season! And what should you wear being a fashion mum or mum 2 be when you go to a festival? I am a big fan of ethnic vibrs with a touch of bohemian style. I like to mix & match. When I was 8 months pregnant of my oldest son I was now at the festival Rock Werchter! Watch Faithless with my big belly and camp afterwards. It was an amazing experience! Already 14 years ago... time flies! Look 3 is an ideal look & styling when you're pregnant. An off shoulder dress is very refreshing. A hat and big sunglasses are ideal to protect against the sun. Look 2 is one of my favourite bohemian styles. ByDanie is a brand of the famous Dutch designer Danie. Many of the famous fashion mums like Sylvie Meis, Leontine Borsato are fan of Danie. Danie loves Ibiza which you can clearly see in her collection. Perfect for the summer!

20150626-5

Love mum Griet

Column: Jet

Beauty: Snelle avond make-up

0