mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY: Gezond fruitwater

Normaal op maandag blog ik over gezonde soepjes.  Maar het gaat deze week zo warm worden dat ik plots zin had in iets verfrissend.  Veel water drinken met deze warme dagen is dus de boodschap.  Het is goed voor je huid en je hersenen.  Maar wat als je er fruit en groeten aan toevoegt?  Door groenten en fruit toe te voegen geef je niet alleen extra smaak maar het heeft ook nog effect op je lichaam.  Verschillende groenten en fruiten kunnen je helpen om je lichaam bv. te zuiveren of te versterken.  Waarom dus geen gezond fruitwater maken? :-)  Het is gemakkelijk en leuk!  Life coach Angela Bitonti heeft vorige week een workshop gegeven hoe je deze gezonde waters kan maken.  Ik toon jullie graag enkele receptjes. image4

image3

Citroen met Gember

- Gember (zit boordevol antioxidanten en help goed tegen verkoudheden en keelpijn)

_ Citroen (Helpt bij de spijsvertering en laat je huid stralen)

- Munt (Als je last hebt van maag of je darmen zorgt munt ervoor dat deze weer tot rust komen)

_ Ahornsiroop ( een gezonde zoetstof, deze gebruiken ze ook als jee een zuiveringskuur doet van ahornsiroop met puur citroen.  dit kan je 3 dagen proberen vol te houden om heel je lichaam te zuiveren, je verliest er ook meteen gewicht van)

Dit fruitwater is ideaal als je bv verkouden bent.

983e40f1373b6cae9938ae9a700ede1a

Aardbei - Limoen - Komkommer water

- Aardbeien

- Basilicum ( Rijk aan mineralen en vitaminen)

- Limoen ( Stimuleren van je spijsverteringssysteem)

- Komkommer (Zuiverend)

IMG_3337

IMG_3341IMG_3348

IMG_3349

Love Mum Griet

Lifestyle: Hoogzwanger de zomer trotseren

Lifestyle: Hoe overleef ik de solden voor mezelf en de kinderen?!

0