mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


News: Limited shirt Petit Bateau voor heel de familie

De meeste mensen onder ons gaan op vakantie naar Frankrijk op vankantie met de wagen.  Frankrijk heeft prachtige zonnige stranden.  Deze zomer nemen Petit Bateau en Konbini, een pop culture media bedrijf, jullie mee langs de mooiste Franse badsteden… Een 'Ronde van Frankrijk’ langs de kust met 6 aanleghavens, 6 emblemen en 6 exclusieve limited edition t-shirts voor volwassenen en kinderen!

Saint-Jean-de-Luz, Cap Ferret, Trouville sur Mer, Port-Cros, Carnac en… Parijs! Want tijdens de zomer heeft de Franse hoofdstad ook een strand.

De collectie zal vanaf 6 juli beschikbaar zijn in een selectie van Petit Bateau verkooppunten en op de e-boetiek.

06-08005-04803-135

PORT CROS 300 DPI CMJNPARIS 300 DPI CMJNSAINT JEAN DE LUZ 300 DPI CMJN

Love Mum Griet

News: Fresk ecologische temperatuurregulerende slaapzak

Lifestyle: Kinderen en vakantie

0