mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


News: Fresk ecologische temperatuurregulerende slaapzak

Hoe overleef ik met mijn baby deze zwoele zomeravonden?  Je kinderkamer die warm is, je kleintje dat last heeft van de hitte.  Wat doe je ze aan tijdens deze nachten?  Deze ecologische Fresk temperatuurregulerende slaapzakken voor de allerkleinsten kan je misschien  wel verder helpen.Kinderkamers worden in de zomer opvallend warmer dan de geadviseerde slaaptemperatuur van 17 tot 18 graden. Baby's slapen moeilijker in, worden ’s nachts badend in het zweet wakker en hebben het net daardoor weer koud. Maar hoe kan je dat nachtelijk zweten bij kinderen vermijden?

De Fresk zomerslaapzakken uit hydrofiel katoen of muslin zijn luchtdoorlatend en absorberend. Net daarom hebben de slaapzakken de natuurlijke eigenschap kinderen fris in te laten slapen tijdens zwoele, zweterige zomernachten: het materiaal reguleert de temperatuur van je kindje en zorgt ervoor dat het kan inslapen met een perfecte lichaamstemperatuur.

De muslin zomerslaapzakken van Fresk zijn verkrijgbaar in 6 verschillende prints, voor baby's van 0-6 maanden, 6-12 maanden en 12-18 maanden. De slaapzakjes zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. GOTS betekent dat er geen schadelijke, chemische stoffen verwerkt worden in de verwerking van het katoen én dat er volgens goede sociale standaarden wordt gewerkt. Goed voor je kindje, het milieu en de anderen: dat slaapt lekker! Prijs: 39,95,-

How do I survive these hot summer nights with my baby? The baby’s room is extremely hot, and your baby has difficulties handling the heat. What kind of clothes do you put your little treasures on during these nights? Maybe the ecological Fresk temperature selfregulating sleeping bags for baby’s can help you out. Children’s rooms get a lot hotter than the advised average sleeping temperature of 17 to 18 degrees. Baby’s don’t fall asleep as easy as they usually do, they wake up in the middle of the night sweating and feel cold just because of that. But how can you avoid your kids sweating during the night?

The Fresk summer sleeping bags are made out of hydrofile cotton or muslin and are consequently breathable and absorbing. This is the reason why your children fall asleep feeling “cool” in these sleeping bags during the hot summer nights: the material regulates the temperature of your baby and makes sure your baby can fall asleep with a perfect body temperature.

The Fresk muslin summer sleeping bags are available in 6 different prints, for babies between 0&6 months, 6&12 months and 12 to 18 months. The little sleeping bags are made out of GOTS-certified biological cotton. GOTS means no harmful, chemical tissues have been used in the creation of the cotton and that it has been produced following correct social standards. Good for your baby, for the environment and for the people around you: that’s great to sleep in! Price: € 39,95

sleepingbag_muslin_fox_bluesleepingbag_muslin_whale_whitesleepingbag_muslin_whale_bluefogsleepingbag_muslin_elefant_pink

Lifestyle: keep it cool mums

News: Limited shirt Petit Bateau voor heel de familie

0