mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyleboek: De gezonde mama van Alicia Silverstone

Lifestyleboek over de zwangerschap

Hello Mums & mama's in spee.  Dit wil ik toch wel even met jullie delen.  Mama's van mijn generatie kennen haar waarschijnlijk nog als de rockchick uit de videoclip van  Aerosmith!  Ze speelde ook in verschillende films en was een echte hippe!  Maar ook stoere meisjes worden groot.  Het moederschap kan zelfs de grootse rebel zachter maken.  Over wie ik het heb?!  Alicia Silverstone!  Jaja, Alicia heeft een super leuk lifestyleboek uit over de zwangerschap.  Een boek voor elke mama of mama in spee.  Over alles wat mij aanspreekt in het leven.

Mums of my generation probably still know her as the rock chick from the Aerosmith video clip! She also acts in several movies and was always the hip one! But also cool girls grow up. Motherhood makes even the toughest girls soft. Who am I talking about? Alicia Silverstone! Yes yes, Alicia just wrote a great life style book on pregnancy. THE HEALTHY MUM, is a guide that gives a lot of tips and tricks for a wonderful and healthy pregnancy, a better birth experience and healthy time after your baby is born. A healthy lifestyle is really important for pregnant mums nowadays. And healthy food for mum and baby are part of that.

bf9cab74dac7973ff403580d85c509c0 f2fa82a796758534f4cb0155eb564147

DE GEZONDE MAMA, is een gids die aanzet tot een stralende en gezonde zwangerschap, een fijnere bevalling en een gezonde kraamtijd.  Een gezonde levensstijl is voor de zwangere mums van nu erg belangrijk. En daar horen natuurlijk gezonde voeding voor mama en haar kleintje bij.  Wist je dat gezonde voeding één van de belangrijkste factoren is tijdens  een zwangerschap?  Dat het zoveel kan bepalen?   DE GEZONDE MAMA is een ode aan het natuurlijke moederschap, beginnend bij het zwanger worden, de zwangerschap en bevalling tot aan het moeder zijn van een kleintje en wie weet nog een tweede of derde baby ;-)  Het leest super gemakkelijk en er staan super leuke weetjes en tips in.  Zelfs ik mama van 3 heb er nog leuke tips uitgehaald.  Ik ben sowieso grote fan van rock mama's met een klein hartje ;-) En al helemaal als ze zo'n leuk boek schrijven met weetjes en lekkere gezonde tips!

THE HEALTHY MUM, is a guide that gives a lot of tips and tricks for a wonderful and healthy pregnancy, a better birth experience and healthy time after your baby is born. A healthy lifestyle is really important for pregnant mums nowadays. And healthy food for mum and baby are part of that. THE HEALTHY MUM is an ode to the natural motherhood, starting with getting pregnant to the pregnancy and giving birth, up until being a mother gor a little one, and maybe even for a second or third ;-) . It's very easy to read and it's full of great tips and tricks.  Anyways, I am a big fan of rock mums with a small heart ;-)

9200000036152531

Love mum Griet

Maandag Soepdag: Komkommersoep

TIPS: Wat te doen met onze kinderen tijdens de zomervakantie?

0