mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Stylepage: Beach must haves for kids

Hallo mums!  Mijn 2 oudste kinderen zijn met mijn schoonouders naar Frankrijk op vakantie.  Henri - Constant gaat morgen een dagje met mijn ouders naar onze Belgische kust.  Ik geef hem steeds voldoende spullen mee zodat hij zichzelf heel de dag fijn bezig kan houden, zonder continue mijn papa & mama op te trommelen om ermee rond te lopen ;-).  Ik geef hem een volledige "speelgoedtrolley" mee met voldoenden strandspeeltjes.  Van routine shopje en emmertje tot enkele nieuwe leuke spullen.  Kijk zelf even mee ...

20150708-5

 

1. Een trolley is zo handig voor een peuter.  Je kan er alles in kwijt. Ik gebruik het vooral als speelgoedzak ;-) Deze grappige trolley kan je vinden bij www.kleinezebra.com 49,90,- net zoals dit super handige 2. Strandnetje 11,95,-.  Gedaan met al dat zand in je tas!  Door deze handige tas verdwijnt het zand na gebruik terug op de grond ipv in je tas of auto. 3.  Een vliegertje op het strand is altijd een winner!  Een dik uur is hij er wel mee zoet. Deze vlieger van REX heb ik gevonden bij www.smallable.com 9,07,-  4. Bij iets warmer of kouder weer doe ik hem vaak een beschermende shirt aan.  Little Marc Jacobs heeft vaak leuke beachwear for kids 42,35,-  www.smallable.com 5. Kinderen spelen super graag bakkertje of bouwen kastelen.  Dit super leuke beachsetje van Melissa & Doug 13,11,- is zeer toepasselijk voor op het strand.  6.  Beschermen doe ik steeds met factor 50. Galenco heeft een zeer ruim assortiment baby & kinder producten om het huidje goed te verzorgen. 7. HC is verslaafd aan zijn DONUT voor in het zwembad en ook naar zee moet hij mee om te chillen SMALLABLE 25,21,- www.smallable.com  8. Bellen blazen is altijd leuk, vooral met een strandbriesje www.kleinezebra.com 6,95,-  9. Super handig zin deze herbruikbare en waterdichte snackzakjes van ITZY RITZY 12,95,- je kan er alles in kwijt.  Van gsm tot snacks. www.kleinezebra.com 

IMG_2073

Love Mum Griet

 

Fashion News: Kids

Healthy food for kids

0