mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion News: Kids

Chloé presenteert haar allereerste KIDS EYEWEAR COLLECTIE die geheel is gewijd aan jonge meiden!

Brillen zijn niet alleen bij mama's een belangrijk accessoir maar ook kleine kinderen lopen hier vaker mee rond.  Van modieuze leesbrillen tot fashion sunnies.  Chloé heeft haar meest iconische modellen van de Eyewear-collectie opnieuw ontworpen in miniatuurversies die de fantasie van jonge meisjes op elegante wijze prikkelen.  Leuk om in september als een echte mini fashionista weer naar school te gaan.  Maar ze kunnen ook al deze zomer genieten van deze stijlvolle zonnebrillen.

De bekende Myrte, Suzanna, Boxwood en Nerine zijn de modellen die in minivorm zijn gereproduceerd en die een romantische, vrouwelijke en speelse collectie vormen, gekenmerkt door premium materialen, dromerige pasteltinten en een kosmopolitische stijl.  Dus maw ze kunnen tegen een stootje ;-) Dit zijn mijn fave's.  Ik ben persoonlijk gek op naturel tinten voor jonge meisjes!  Je kan het zowel zomer als winter probleemloos combineren.

 

Chloé presents her very first KIDS EYEWEAR COLLECTION that has been completely dedicated to young girls!

Glasses are not only an important accessory for mum’s only but also worn more and more by little kids. From fashionable reading glasses to trendy sun glasses. Chloé has redesigned the most iconic models of her Eyewear collection in a mini version that touches the fantasy of young girls in a very elegant way. Fun to go back to school in September looking like a real mini fashionista. But they can already enjoy stylish sun glasses during the summer if they want to.

The famous Myrte, Suzanna, Boxwood and Nerine are the models that have been reproduced in mini version and that are part of a romantic, feminine and playful collection, very recognisable by premium materials, pastel shades and a cosmopolitan style. These are very solid without any doubt J. The ones shown here are my favourites. I personally love natural colours for your girls!

FW15_Chloe_CE3601_601_a_EUR FW15_Chloe_CE3603S_601_a_EUR

Love Mum Griet

 

 

De 10 halve finale tekeningen van CRAYOLA Window Markers

Stylepage: Beach must haves for kids

0