mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#ootd Henri-Constant Stripes

#OOTD HC

Hello mums! Meisjes kan je altijd zo ongelofelijk schattig of stoer kleden.  Maar ook voor jongens is er tegenwoordig zoveel keuze.  Streepjes blijven het goed doen.  Het is lief en stoer tegelijk. Ik ben gek op originele labels met leuke details.  En dit is er zo eentje!  HOUSE OF JAMIE  Toen HC nog een baby was had ik de slabbetjes al in huis gehaald en de body's.  Maar nu hij al een echte stoere peuter is met een eigen wil past deze tijdloze collectie hem perfect!  House Of Jamie is een jong Amsterdams label dat staat voor zachtheid & minimalistic baby essentials & apparel met een tijdloze klassieke touch voor kindjes van 0 tot 4 jaar.  Wat ook leuk om weten is, dat al deze producten gemaakt zijn van 100% ecologische stoffen.  Ook de afwerking is zeer verfijnd.  Neem zeker maar eens een kijkje op www.houseofjamie.com HC zijn schoentjes zijn van bij ZARA.

Hi mum's! It's always easy to dress girls and make them look incredibly cool or cute. But lately there is also a lot of choice for boys. Stripes always work well. You can create a look that looks cute and cool at the same time by making use of stripes. I love original labels with nice little details. I already bought the bibs and little bodies when HC was still a baby. By now - he turned into a cool toddler that knows very well what he wants - this timeless collection fits him perfectly! House of Jamie is a young label from Amsterdam that reflects soft and minimalist baby essentials with a timeless classic touch for children aged between 0 & 4. Nice to know: all of these items are made out of 100% ecological tissues. Have a look at their website: www.houseofjamie.com. HC's shoes come from Zara.

IMG_3368 IMG_3369 IMG_3375 IMG_3376 IMG_3372 IMG_3382 IMG_3383 IMG_3403 IMG_3410 IMG_3416 IMG_3420 IMG_3423

Love mum Griet

Winnaars van de CRAYOLA tekenwedstrijd zijn ...

De 10 halve finale tekeningen van CRAYOLA Window Markers

0