mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kleine jongens worden groot! Nieuwe mijlpaal!

Hello Mums,  Ik hoop dat jullie ook een super fijn weekend hebben gehad.  Jammer dat er geen extra dag zit tussen zaterdag en zondag ;-)  Mijn kleine man Henri - Constant is 27 maanden en zo goed als luier vrij!  Alleen 's nachts draagt hij nog een luier.  En bij grote jongens horen natuurlijk stoere onderbroeken ipv body's.  Een nieuwe mijlpaal in mijn kleine jongen zijn leven. Ik verslijt massa's onderbroekjes nu.  Hier en daar kan er nog wel eens een "ongelukje" gebeuren als hij te geconcentreerd aan het spelen is.  Ik kan dagen in die heerlijke malse billen bijten.  Zo schattig! In ieder geval is het:  Dag body's, hello onderbroeken.

Hi mums, I hope you enjoyed your weekend as well. It's a pity there is no extra day between Saturday and Sunday ;-) . My little treasure Henri-Constant is nearly 27 months old and almost diaper-free! He only wears diapers at night. And big boys should wear cool underwear instead of little bodies. A new milestone in my little boy's life. Bye bye bodies, hello boys underpants!

20150611-5

1. Setje skulls Claesen's 29,97,- www.kleinezebra.com  2. Petit Bateau: 2x 14,90,-  3. GAP: 3 stuks 14,-  4. Hemdjes 2 stuks: HEMA 6,-  5. Onderbroekjes 2 stuks: HEMA 4,-  6. Onderbroekje short model: 11,92,-  7. Setje Hawai Claesen's  30,- www.kleinezebra.com

 IMG_3434

Love Mum Griet

Zomerrubriek: Summer Mum

Winnaars van de CRAYOLA tekenwedstrijd zijn ...

0