mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Ik krijg al weer zin in de FW mode!  De collecties komen stilletjes maar zeker binnen in de winkels.  Ben je zwanger en zoek je stijlvolle basics om de winter door te komen?  Investeer dan in een goede zwangerschapsjeans en leuke tunics om te gaan werken.  Het oogt altijd zakelijk & vrouwelijk.  Je hoeft niet speciaal zwangerschapskleding aan te schaffen.  Je kan dit budgetproof  met dagdagelijkse kleding die je zelfs na je zwangerschap nog kan verder dragen.

Ik heb voor jullie een stylepage gemaakt om een klein beetje inspiratie op te doen voor jullie zwangerschapsgarderobe.

I'm so looking forward to the FW collections! The collections are quietly but definitely coming in the stores. Are you pregnant and looking for stylish basics to get through the winter? Invest in a good pregnancy jeans and tunics.  It always looks stylish and feminine. You do not have to buy special maternity clothes. You can buy everyday clothes that you can wear even after your pregnancy.

I have for you created a stylepage to give you a little of inspiration to make your wardrobe pregnancy proof.

20150715-5

Love Mum Griet

Interior: Binnenkijk baby Jack Leo

Zomerrubriek: Summer Mum

0