mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior: Binnenkijk baby Jack Leo

Hello Mums,  Mijn volgende blogs gaan wat later gepost worden. Dit is mijn eerste blog vanuit de US, dus ik zit met een klein tijdverschil ;-)  Terwijl ik op de luchthaven van New York wacht op mijn volgende vlucht naar Manchester kan ik het niet laten jullie kennis te laten maken met deze prachtige kersverse mum Kim Van Oncen.  Ze is presentatrice, model, fashion blogger en schrijfster van oa. haar eerste boek dat net in de rekken ligt: DAILY BEAUTY.  Maar nu is ze ook mama van haar levenswerk Jack Leo.

Haar boek DAILY BEAUTY  gaat over hoe je met een minimum aan tijd, een maximum aan resultaat kan behalen. Dat is toch wat elke vrouw wil?  Je elke dag mooi en zelfzeker voelen dankzij de tips & tricks van Kim Van Oncen.

Mum Of The World mag speciaal voor de rubriek "Binnenkijk" een kijkje nemen in het kamertje van baby boy Jack Leo.

IMG_3602

Je bent pas mama geworden van een prachtige zoon JACK LEO, je hebt dus 9 maanden de tijd gehad om zijn kamertje io te brengen. Had je een eigen visie hoe het er uit moest zien of heb je lang gezocht naar een stijl?

Ik had uiteindelijk maar 8 maanden de tijd, want ons zoontje was ongeduldig en kwam een maandje te vroeg. Gelukkig was alles wel klaar. Ik had serieuze nestdrang tijdens mijn zwangerschap dus ik had mijn partner, Niels, al snel aan het werk gezet om alles in orde te brengen. Ik had een heel duidelijk beeld van hoe ik het wou en had al lang een hoop foto's met inspiratie op mijn computer staan. Ik hou van de Scandinavische stijl, maar wel met pasteltinten in plaats van enkel zwart/wit. Ik wou ook niet het typische blauw voor een jongen dus ging voor muntgroen als accentkleur. Zo schilderde Niels zelf de poten van de kamer in munt en ook het houten boomstammetje kreeg een likje verf.

Waar heb jij je inspiratie op gedaan?

Ik haal veel inspiratie van bloggers, op Instagram of uit magazines.

Wat is belangrijk in een baby kamer voor je?

Dat het rust en warmte uitstraalt en dat het er gezellig is. Uiteraard is het ook van belang dat alle basics aanwezig zijn om hem te verzorgen. Verder moet je het er lekker warm kunnen maken en zijn verduisterende gordijnen een must.

Is het een kamer met een verhaal?

We hebben allemaal nieuwe spullen, want onze ouders hadden alles weg gedaan. We hebben wel proberen projecteren waar wij voor staan. Dit door middel van bijvoorbeeld de quotes waarvan Niels enorm fan is. Verder zie je ook dat mama een fashion lover is aan de kleertjes die aan de boomstam hangen. Wij zijn ook alle twee enorme fan van de bohemian stijl en dit komt dan weer terug in de tipi tent met veren in de nok.

Waar koop jij je spullen voor de babykamer? Webshops of winkel?

De kamer komt uit een winkel, al de accessoires van webshops. Ik heb het erg druk en dus weinig tijd om te shoppen. Thank God voor online shops dus.

Is het een meegroei kamer?

Ja het bedje kan groter gemaakt worden. Dat vonden we wel praktisch en budgetvriendelijk.

Zijn kleuren belangrijk voor je of mag het sober en zacht zijn. Of ben je voor de Scandanavische trend zwart/wit

Ik ben persoonlijk niet zo voor te felle kleuren, maar eerder voor zachte pasteltinten. Maar als het even kan in de Scandinavische sfeer.

IMG_9845IMG_9847IMG_9835IMG_9836IMG_9838IMG_9843IMG_9834IMG_3651

Thx Kim en geniet van je Prins! En succes met je leuk boek!

Love Mum Griet

Travel in style: The Hamptons

Fashion: Zwangerschapsstyling

0