mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel in style: The Hamptons

Hello Mums,  We zijn weer voor een paar dagen naar de USA en ik heb weer een leuk kindvriendelijk hotel ontdekt.  Een hotel dat tijdens de week zeer kindvriendelijk is maar tijdens het weekend meer iets voor "jongeren" die graag van een feestje houden.  Het hotel is gelegen in Montauk aan het einde van het eiland The Hamptons.  The Montauk Beauchhouse is is zeer verzorgd.  Het ontbijt is organic en de brunch/lunch kaart is ook zeer gezond. Voor 's avond moet je wel opzoek naar een restaurant in het dorp. Het strand is op 1 blok van het hotel. Maar je kan ook aan het hotel blijven liggen aan de pool.  Ze hebben 2 zwembaden.  Een groot en een klein voor de kinderen.  Je kan hier super leuke blauwe fietsen lenen om de buurt te verkennen.  Je hebt hier verschillende leuke restaurants waar je ook bekende sterren tegen het lijf kan lopen. Mijn top 3 is: Crows nest - Surf Lodge en Ruschmyers.  Ruschmyers is trouwens ook een hotel,  gelegen in het bos aan een meer.  Je kan hier heel gezond eten en zelfs yoga lessen volgen.   Wel niet in het hotel maar 1 blok verder.  Kids kunnen hier naar hartenlust surf lessen volgen.   The Hamptons is het Knokke van NY.  Montauk is het opkomende place to be voor  jongeren.  Wil je het wat rustiger, dan kan je best naar East Hamptons gaan.  South is zeer posh en het "minst" kindvriendelijk.  Maar prachtig is het zeker.  Er hangt hier een zeer speciale vibe.

Mums Hello, i'm for a few days in the US and I did found again a nice kids friendly hotel. The Montauk BeachHouse hotel is during the week very kid friendly but during the weekend it's too busy with young party people. The hotel is located in Montauk at the end of the island, The Hamptons. The Montauk BeachHouse is very chill and nice. The breakfast is all about organic and local food.  Also there brunch / lunch menu is very healthy. For the evening you should look for a restaurant in the village. The beach is 1 block from the hotel. But you can also stay at the pool from the hotel. They have 2 pools. A big and small one for children. You can also borrow this super cute blue bicycles to explore the neighborhood. You have several nice restaurants where you can walk into famous stars. My top 3 is: Crows nest - Surf Lodge and Ruschmyers. Ruschmyers is also a hotel, located in the woods nearby a lake. In Montauk you can eat very healthy and you can even follow yoga classes. Not in the hotel but one block away next to a cute coffee house with the best chai tea latte ;-) Kids can go surfing, there is always some action.  

MBH-Landskov-6718WebWhiteWater-Loft-2-Queen-3_72WhiteWater-Loft-2-Queen_72IMG_3477IMG_3478IMG_3480a81a08eee8b9b086d67f63c053c3b9d0IMG_3487IMG_3487IMG_3486

Love mum Griet

 

Tunics are a summer must have

Interior: Binnenkijk baby Jack Leo

0