mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Hello mums! Een goede investering zijn witte kanten tunieken.  Dit kan je gewoon elke zomer opnieuw dragen.  Het oogt fris, zomers en je kan het leuk combineren op een jeans short om het casual chic te houden of gekleed op een jeans broek.  Maar je kan het ook gewoon gebruiken als cover up over je bikini op strand of aan de pool.  Zelfs tijdens je zwangerschap zijn tunieken een must have!  Werk met leuke accessoires.  Een mooie zonnebril, hoedje, leuk sandaaltje en misschien een leuke halsketting.  Heb je een grote boezem door je zwangerschap?  Ga dan voor een V-hals.  Bredere schouders en boezem versmalen hierdoor.

Hi mums! Lace tunics are always a good investment. You can wear these every summer. It looks great - very fresh and "summer" - and lace tunis are easy to combine with a jeans short for example to keep it casual chic or, alternatively you can create a more dressed out look when you wear them on jeans. You can also wear them as a cover up on top of your bikinis when you are at the beach or at the pool. Tunics are definitely a must have when you are pregnant! Try to work as much as possible with nice accessories. Nice sunglasses, a small hat, summer sandals, and maybe also a nice looking necklace and you are ready for another stylish day!

IMG_3542image1IMG_3506image1

Kleding: Full Look Bobo Tremelo SS15 collectie

Love Mum Griet

 

#OOTD Lost in NYC

Travel in style: The Hamptons

0