mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD Lost in NYC

Streetstyle Rock & Roll NYC

I just love NYC!  I have a special bond with it.  It's so hot right now,  I just went for a casual look.  Easy T-shirt dress from Zoe Karssen gives you a rock & roll attitude.  I'm in love with my Chanel bag that i mix & match with almost every look.

Ik ben helemaal gek van NYC!  Laat ons zeggen dat ik er een speciale band mee heb.  Het is weer een een leuk terug zien. Er zijn weer zoveel leuke dingen te ontdekken.  Vandaag is het snik heet en ga ik voor een casual look.  Ik draag graag T-shirt dresses zoals deze van Zoe Karssen met een hoog rock & roll gehalte.  Met mijn Chanel tas en slipper werk ik het geheel af.IMG_3608IMG_3610

Love mum Griet

 

 

Lifestyle: Greentom kinderwagens

Tunics are a summer must have

0