mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Greentom kinderwagens

Greentom, Het groenste kinderwagen merk te wereld heeft dé perfecte kinderwagens voor gezinnen wonend in de stad.

Deze wandelwagens staan namelijk bekend om het gebruiksgemak. Het is bijvoorbeeld eenvoudig deze wagens in-en uit te klappen en een ingeklapte Greentom is zeer compact en neemt weinig ruimte in beslag: ideaal voor een klein woon oppervlak. Daarnaast zijn deze wagens doordat ze zijn gemaakt van gerecycled polypropeen en gerecyclede petflessen (frisdrankflessen) licht en oersterk waardoor ze gemakkelijk een trap op getild kunnen worden.

Greentom is een slim en functioneel ontwerp. Door de grotere achterwielen en kleinere zwenkwielen voor, manoeuvreer je met het grootste gemak door verschillende steden. De Greentom kan ingeklapt overeind blijven staan en is dus thuis gemakkelijk op te bergen. Dit alles maakt de wagens van Greentom ideaal voor urban families.  Henri - Constant en ik kunnen het beamen.  We zijn al een tijdje fan.  Onze Greentom vergezeld ons naar elk uitje! Ik bladerde door mijn bibliotheek en kwam deze foto's van onze vriend de Greentom tegen. Van wandelen met zijn grote broer Thibeau tot een gesprek met zijn pony Bolleke.  Alles aan dit Dutch Design bestaat uit hoogwaardig gerecycled materiaal. De missie van Greentom is namelijk het ontwikkelen en produceren van 100% groene producten waarmee ze de wereld en de toekomst van onze kinderen stap voor stap een beetje groener kunnen maken. Door het ontwerp is het mogelijk om met één onderstel (beschikbaar in 3 verschillende kleuren) de Greentom voor diverse levensfases te gebruiken: One frame fits all.

Greentom, the greenest pram brand in the world offers thé perfect baby cars for families that live in the city.

These prams are mainly known because they are very user friendly. They are very easy to open and close and a closed Greentom is extremely compact so you don’t need a lot of space to store it: ideal when your living space is limited. Also, these baby cars are made out of recycled polypropylene as well as recycled PET bottles (soda bottles) which makes them light but very solid and durable at the same time so they are easy to lift when you need to take them on the stairs.

Greentom offers a smart and functional design. It is really easy to maneuver through the city thanks to the bigger rear wheels and smaller front wheels. The Greentom remains standing upright when folded which makes it easy to store it. All of this makes the Greentom ideal for urban families. Henri-Constant and myself can confirm. We have been a fan for a while now. We take it everywhere! Everything related to this Dutch Design is made out of high quality recycled materials. Greentom’s mission is to design and produce out of 100% green products which helps make our world – and the future of our children - a bit greener every day. Thanks to its design it is possible to use the Greentom with only one chassis (available in 3 colours) for various phases in your baby’s life: One frame fits all

IMG_2388 image IMG_2992image1image1

Love mum Griet

Zommerrubriek: Summer Mum Kristel Kaper

#OOTD Lost in NYC

0