mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty for Mums

Huidverzorging voor mama 

Als je al mama bent dan ken je waarschijnlijk wel al de baby verzorgingsproducten van Mustela.  Alleen die heerlijke geur al blijft je bij.  Maar nu brengt Mustela ook een mama gamma op de markt uit.  Mustela is een merk van de Laboratoires Expanscience die al meer dan 60 jaar specialist zijn van de huid van baby’s en van toekomstige of jonge moeders.  Deze stelt een compleet nieuw gamma voor om je goed te voelen als vrouw en als moeder. Mustela® Maternité, acht deskundige verzorgingen die de veiligheid voor baby en mama garanderen zonder de praktische kant en het gebruiksplezier te vergeten.

Mustela® Maternité wil toekomstige of jonge mama’s een doelgericht antwoord bieden op alle evoluties die de huid doormaakt tijdens deze periode: zwangerschapsstriemen (preventie en correctie), jeuk, zware benen, verlies van stevigheid en borstvoeding geven.  Balsem, serum, olie, gel, crème, … de toekomstige of jonge mama’s kunnen kiezen uit verschillende texturen. Mustela® Maternité koos voor een subtiel parfum, geschikt voor de gevoelige reukzin tijdens je zwagerschap.

De producten van Mustela® Maternité garanderen een veiligheid voor mama en baby en hypo allergene verzorgingen, 100% compatibel met borstvoeding. Actieve bestanddelen zijn van natuurlijke oorsprong.  Er bestaan veel goede producten, je moet als mama persoonlijk ontdekken wat het beste bij je baby'tje en jezelf past.

8-PRODUITS

 

Love Mum Griet

Healthy snacks for kids and mum

Zommerrubriek: Summer Mum Kristel Kaper

0