mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Healthy snacks for kids and mum

Gezonde snacks voor mama & kids

Hello mums,  Ik ben net terug in België na een super 14 dagen in de USA.  Ik heb daar zoveel lekker dingen gegeten en met lokale mums gesproken over gezonde voeding. Gezonde snacks ipv chips, koekjes, ijsjes, chocolade en snoep.  Toen kwam een vriendin van mij af met een super lekker en gezond koekje dat je op 1-2-3 kan maken zonder al te veel gesmos. Ik kon het natuurlijk niet laten het uit te properen.  Geloof mij het is heerlijk!  Zelfs mijn kleine man HC is er gek op! Het is een koekje zonder suiker, geen koolhydraten en weinig calorieën.  Wat wil je nog meer ;-) Ik heb het wel persoonlijk gepimpt met rozijntjes en Goji bessen.  De bananen zorgen voor het binden van het geheel en de havermout voor het knapperige gedeelte.

Wat heb je nodig.

2 bananen - 80gr Havermout - 50gr geraspte coco's - een paar rozijnen & goji bessen.

Hoe ga je te werk:

Neem een hoge kom, plet de 2 bananen kap de havermout en coco's erbij.  Alles goed mengen.  Voeg dan de rozijntjes en goji bessen toe.  Meng alles tot een smeuïg geheel.  Verwarm je oven op 180° en leg bakpapier op de bakplaat.  Rol balletjes en leg ze op de bakplaat.  Druk ze een beetje aan tot een rond koekje. 15min de oven in en klaar zijn ze.

Healthy snacks for mum & kids

Hello mums, I just came back after spending 14 days in the USA. I've eaten so many nice things there and talked with local mums about healthy food and healthy snacks instead of chips, cookies, ice cream, chocolate and sweets. Then a friend had a super tasty and healthy cookie recipe that you can make in 1-2-3. Believe me, it's delicious! Even my little man HC loves it! It is a cookie without sugar, no carbs and low calories. What more do you want ;-) I did pimped my cookie with raisins and goji berries. The bananas provide binding the whole cookie and oatmeal gives it crunchy part.

What do you need:

2 bananas - Oatmeal 80g - 50g grated coco's - a few raisins and goji berries.

How do you proceed:

Take a deep bowl, mash the 2 bananas.  Add the oatmeal and coco's. Mix well with a spoon.  Add the raisins and goji berries. Mix everything well with a spoon. Preheat your oven to 180 degrees and place baking paper on the baking sheet. Roll balls and place on the baking sheet. Press them a little bit like a round cookie. 15min in the oven and ready they are.

  IMG_3698IMG_3709IMG_3705IMG_3719IMG_3740IMG_3725

Eet smakelijk! Love Mum Griet

Fashion: OOTD

Beauty for Mums

0